RATT angajează. Ce cursuri oferă regia și ce condiții trebuie să îndeplinească...

RATT angajează. Ce cursuri oferă regia și ce condiții trebuie să îndeplinească cei interesați

0
DISTRIBUIȚI

troleibuz ratt (1)

În atenția șomerilor care doresc să se recalifice: Regia Autonomă de Transport Timişoara organizează cursul de calificare în meseria de conducător tramvai/troleibuz începând cu data de 16 martie 2015. Cei interesați vor investi puțin peste 3.000 de lei, ca apoi să își asigure o carieră în care, la început, vor câștiga aproximativ 250 de euro lunar.

Există anumite condiții care trebuie îndeplinite de doritori.


De exemplu, se admit doar persoane cu vârsta minimă de 24 ani, studii – cel puţin 10 clase, permis de conducere categoria B, domiciliul în Timişoara, fără antecedente penale. „Doritorii vor plăti 3.109,25 de lei, fără TVA, taxă care poate fi achitată în trei tranșe”, mai arată reprezentanții RATT. Cei interesați trebuie să pregătească un dosar de înscriere care va conține o cerere, CV-ul, copii după cartea de identitate, permisul de conducere, respectiv după actele de studii, cazierul juridic și cazierul auto.

Dosarul de înscriere pentru interviu se va depune la Serviciul Resurse Umane din bulevardul Take Ionescu, nr. 56, in zilele lucrătoare intre 8.00 şi 16.00. Termenul limită de depunere al dosarelor este 13 martie 2015. Toți participanții vor fi, în perioada cursului, angajaţi în cadrul Regiei ca muncitori necalificați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.