Record la NEPĂSARE. Niciun consilier local din Timişoara nu şi-a depus raportul...

Record la NEPĂSARE. Niciun consilier local din Timişoara nu şi-a depus raportul de activitate pe 2014

0
DISTRIBUIȚI

plen-consiliu-local

Consilierii locali din urbea de pe Bega nu îşi bat capul cu activităţi care nu le fac plăcere. De exemplu, niciunul dintre aleşii locali nu a depus vreun raport de activitate pentru anul 2014.


La o simplă căutare pe site-ul primăriei, cei care vor să ştie ce au muncit aleşii locali pentru binele lor în anul precedent rămân în beznă, întrucât o asemenea evidenţă nu există.

Pentru anul 2013, doar şapte consileri au considerat că este necesar să întocmească un raport de activitate pentru a le arăta cetăţenilor ce proiecte sau amendamente au iniţiat pentru a face viaţa în orașul de pe Bega mai uşoară. Aceștia sunt Geană Nistor – independent (ex PC), Adelina Tîrziu (PNL), Grigore Grigoroiu (PNL), Ramona Olteanu (PSD), Ruşet Vasile (PNL), Dimeca Radu (PNL) şi Vesa Vasile (PNL).

Mai mult, unii dintre consilerii locali refuză categoric să depună astfel de rapoarte. Liberalul Ciprian Jichici a declarat în cadul unui plen al CLT că nu are nicio obligaţie legală de a depune un astfel de raport şi a anunțat public că nu va face acest lucru.

Mult mai harnici au fost primarul Nicolae Robu şi viceprimarii Dan Diaconu şi Traian Stoia, care şi-au despus raporatele de activitate, e drept, doar pentru anul 2013. Conform purtătorului de cuvânt al Primăriei Timişoara, Alina Pintilie, Nicolae Robu îşi va depune raportul de activitate pe 2014 la următorul plen al Consiliul Local, în data de 13 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.