Recunosc, sunt în BEZNĂ

Recunosc, sunt în BEZNĂ

2
DISTRIBUIȚI

loredana codrut

În urmă cu vreo patru ani am găsit în poştă o factură de la Enel prin care eram înştiinţată că mi se taie curentul. Speriată, am sărit grăbită în taxi şi am degajat direct la sediul Enel. Evident că la ora 18.00 nu mai lucra nimeni, motiv pentru care am fost nevoită să ies din starea de agitaţie şi să mă uit mai bine pe factura pe care o scosesem din poştă. Ei bine, acea factură nu era mea, dar îmi fusese livrată de vreo angajată a poştei care probabil era grăbită.


Ştiu, râdeţi de cât pot fi de aiurită, şi uneori mă gândesc că viaţa mea ar putea servi drept scenariu pentru un nou Seinfeld. Dar până atunci, nu înţeleg de ce doamnele care lucrează la poştă nu nimeresc cutia poştală bună. Cineva probabil a plătit o taxă mare de rebranșare și sigur nu doamnele de la poștă.

De câteva luni încoace observ că sunt singura din bloc care nu mai primeşte factura emisă de Enel. Poate că doamna cu poşta livrează facturile mele la altă adresă. Aş vrea doar să ştiu şi eu unde, că poate mă sacrific şi merg să le ridic, fără bani. Sau poate cei de la Enel nu mai doresc să le achit facturile şi vor să îmi ofere acest serviciu gratuit. Până la urmă nu ar fi o idee rea, viaţa e plină de posibilităţi, iar eu sunt o optimistă.

Evident nu am o concluzie, dar mai am nişte întrebări. De ce lună de lună trebuie să merg la „copy shop” să îmi scot la imprimantă factura Enel ca să o pot plăti? Oameni buni, de ce nu mai aveţi casierii? Cum e posibil să percepeţi penalităţi că nu am plătit o factură pe care nu mi-o trimiteţi? Ştiu, sigur îmi veţi spune că pot plăti online toate facturile, comod şi de la mine de acasă. Dar dacă aveam 80 de ani şi nu aveam internet? Stimată companie Enel, rămân în beznă cu privire la serviciile pe care le furnizaţi și am mari dubii că vă tratați clienții cu respect, sau măcar normal.

2 COMENTARII

 1. Draga Loredana,

  E de bun simt ca in secolul 21 o femeie tanara ca tine sa foloseasca plata online a facturilor.
  Pana la urma factura ai primit-o, dar pe e-mail, nu-i asa ? Mai bine decat s-o primesti in posta, as zice.
  Salveaza copacii !

  Spor,
  Jerry

 2. Draga Loredana,

  Factura Enel o poti plati si la banca sau direct la bancomat (mi-e greu sa cred ca nu ai un card bancar). In ambele cazuri nu ai nevoie de factura (deci contribui la salvatul copacilor).

  Bafta
  Kramer

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.