Rezident Ex a lansat noul videoclip „Noi să fim noi”. Care este...

Rezident Ex a lansat noul videoclip „Noi să fim noi”. Care este mesajul piesei VIDEO

4
DISTRIBUIȚI

rezidentexRezident Ex a lansat un nou videoclip, care descrie pe deplin magia muzicii rock n roll pe care o abordează muzicienii care alcătuiesc formaţia care pregăteşte intens cel de-al doilea material discografic al trupei. „Noi să fim noi” este o piesă foarte dragă nouă, dedicată fanilor de muzică rock, care de atâtea ori au făcut din întâlnirile noastre o sărbătoare. Bucuria de a fi împreună, de a simţi la fel, creează acea magie pe care noi – toţi cei care trăim şi iubim această formă de libertate – o numim „Rock´n´Roll” . Ea a devenit un mod de a gândi, de a simţi, o identitate a mai multor generaţii. E un reper şi o adevărată emblemă a rebelilor notorii din ultimele decenii“, spun membrii trupei. Videoclipul „Noi să fim noi” combină filmări live ale echipei Infomusic şi imagini personale ale membrilor grupului.

Christian Podratzky, realizatorul clipului, mărturiseşte că a vrut să reproducă o atmosferă emblematică pentru trupă, atât live, cât şi în studio şi privat.


Muzica este semnata de trio-ul Adrian Popescu, Matthias Lange şi Tavi Iepan, cel din urmă fiind şi autorul textului. Bass-ul îi aparţine, ca de obicei, lui Christian Podratzky, microfonul lui Sebastian Simonis- lead vocal, iar la tobe e veteranul Mark Cross. Mixajul a fost realizat de Thomas „Schrödey” Schröder în studiourile ABSURD din Hamburg. Supergrupul Rezident EX colaborează cu o legendă a heavy metalului internaţional pentru cel de-al doilea album discografic al trupei, invitatul special urmând să fie prezent şi în cadrul concertelor pe care formaţia le va susţine în primăvara acestui an în ţara noastră. Tobarul Mark Cross a făcut parte din formaţii ca Hellowen, Kingdom Come, Metalium sau Nightfall şi a avut colaborări cu Marco Mendoza sau Ian Gillian şi l-a înlocuit vara trecută pe James Kottak la concertul Scorpions din Bahrein. În luna iulie a anului trecut, Rezident Ex a susţinut un concert memorabil la Timişoara alături de noul solist al trupei, Sebastian Simonis. Supergrupul format din instrumentişti care au scris istorie în rockul românesc şi rockul internaţional, Rezident Ex, a lansat în 2013 albumul de debut „Alpha”. Muzica şi textele îi aparţin lui Tavi Iepan (cu excepţia piesei „Închis, caz de boală”, al cărei text este scris de Mircea Jebelean), de producţia muzicală s-au ocupat Tavi Iepan şi Adrian Popescu, iar grafica a fost realizată de Christian Podratzky.

 

4 COMENTARII

  1. din pacate fara Kempes trupa este decapitata. Am urmarit cu mare interesa aceasta trupa dar din pacate sunt dezamagit. Lasa-ma sa zbor si aceasta piesa confirma ca trupa este in declin. Imi pare rau

  2. Atept cu mare interes noul material discografic Rezident ex ca sa imi fac o parere. Cele doua piese difuzate pana acum sunt slabute fata de ‘povestiri din gara’, ‘brigadierii’ etc

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.