Se caută ingineri IT pentru o mare companie americană care are un...

Se caută ingineri IT pentru o mare companie americană care are un centru deschis și în Timișoara. Ce produse software „made in Romania” vor realiza

0
DISTRIBUIȚI

programator it

O mare companie americană de servicii IT, prezentă pe piața din România de șase ani, se extinde și caută peste 100 de specialiști IT pentru centrele de dezvoltare din Cluj-Napoca și Timișoara. Reprezentanții companiei anunță că le oferă angajaților un pachet salarial competitiv, plus că vor beneficia de programe de training și vor avea posibilitatea de a participa la evenimentele IT importante, cu scopul dezvoltării personale și profesionale.

În cele două centre ale companiei din Timișoara și Cluj-Napoca lucrează, în prezent, 300 de angajați, iar ținta pentru anul acesta este de a ajunge la un număr de 400. Pozițiile pe care 3Pillar Global le are deschise vizează ingineri IT de nivel intermediar și seniori cu experiență între 2 și 5 ani, care să acopere funcțiile de programare și testare.


„În ceea ce privește programarea, se urmăresc în special competențe de Java și Phyton, dar și alte tehnologii utilizate pentru dezvoltarea de aplicații web și mobile. De asemenea, compania caută să angajeze și manageri cu experiență tehnică”, anunță reprezentanții societății.

Potrivit directorului general al 3Pillar Global Romania, Cătălin Ștef, compania se dezvoltă în țara noastră datorită creșterii cererii pentru produsele software „made in Romania”. „Am ales să extindem operațiunile din Cluj-Napoca și Timișoara datorită nivelului ridicat al specialiștilor IT din cele două orașe. Echipele noastre dezvoltă proiecte exclusiv pentru piețe din SUA și Marea Britanie în strânsă legătură cu clienții și, deseori, acționează ca și consultanți tehnici”, subliniază Cătălin Ștef.

Compania are 600 de angajați la nivel global, din care 200 lucrează în sediul din Cluj-Napoca, iar 100 la cel din Timișoara. Birourile din România deservesc în principal clienți renumiți în sectorul lor de activitate, pentru care compania dezvoltă soluții software în domeniile media și entertainment, informare, sănătate și în domeniul financiar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.