Seară de Dragobete cu Petrică Moise, la Timişoara

Seară de Dragobete cu Petrică Moise, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

petricamoisePetrică Moise, unul dintre cei mai cunoscuţi interpreţi şi compozitori bănăţeni de muzică populară, va susţine un concert de Dragobete în data de 24 februarie – ziua dedicată iubirii, în Jazzissimo Pub.

Cei care vor să petreacă o seară dedicată sărbătorii româneşti, sunt aşteptaţi de la ora 19.30, cei de la Domeniile Tohani pregătind o surpriză tradiţională pentru cunoscătorii de vinuri ai Banatului.


Formația cu care a făcut majoritatea înregistrărilor sale si cu care se va prezenta si la Jazzissimo Pub se numește Virtuozii Banatului și este alcătuita din Ionicuț Butan – clarinet, Mircea Ardeleanu – țambal; Costel Haida – contrabas, Ilie Vincu – vioară și Radu Vincu – vioară, Cristi Stanca – acordeon.

Un artist excepțional, dar de o modestie covârșitoare, Petrică Moise nu este numai un interpret, ci și un talentat creator. Cântecele sale au depășit de mult granițele banatului și ale țării, fiind preluate de generaţii de interpreți de pretutindeni. Prețul unui bilet de intrare pentru acest eveniment este 35 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.