Secretarul CJT, despre revenirea lui Marian Vasile în funcţia de vicepreşedinte al...

Secretarul CJT, despre revenirea lui Marian Vasile în funcţia de vicepreşedinte al CJT: „Conducătorul instituţiei răspunde dacă e sau nu legal”

0
DISTRIBUIȚI

cjt08_resize

Misterul privind revenirea liberalului Marian Vasile pe funcţia de vicepreşedinte al CJT continuă. Ieri, la aflarea veştii că actualul vicepreşedinte Florian Zanfir a fost suspendat de instanţa care a decis ca urmare a acţiunii intentate în instanţă de Vasile că acesta a fost schimbat ilegal, dar şi că Zanfir a fost numit ilegal, Titu Bojin şeful Consiliului Judeţean Timiş anunţa că postul de vicepreşedinte al CJT va rămâne vacant până la soluţionarea cazului printr-o sentinţă definitivă.

În schimb, Marian Vasile spunea că „mă bucur că lucrurile intră pe un făgas normal în România şi că îmi voi relua funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Hotărârea e cu titlu executoriu, se suspendă efectele hotărârilor de pe 6 iunie 2014 asta însemnând că din momentul comunicării eu sunt repus pe funcţie. Nepunerea în aplicare a acestei hotărâri reprezintă o infracţiune şi vor trebui să îşi asume lucrul acesta.


În acest fel voi putea să îmi continui proiectele pe care le-am început în cadrul CJT şi tot în acest fel opoziţia, aşa cum este firesc, va fi reprezentată în conducerea executivcă a CJT. În avertizez pe domnul președinte Bojin şi filiala PSD Timiş să nu care cumva să îşi adauge la portofoliul de cazuri suspecte şi aflate în vizorul DNA acest caz pentru că este vorba de o sentinţă cu titlu executoriu”.

Practic problema a rămas în mâinile secretarului CJT, Dănuţ Ardelean, care însă nu vrea să ofere informaţii despre soarta lui Vasile. Acesta ne-a declarat că „îmi puneţi o întrebare la care nu ştiu dacă ar trebui să răspund. El e organ ales, nu e numit ca şi ceilalţi funcţionari publici, dar există o sentinţă, dar nu sunt în măsură ca să dau astfel de relaţii. „Sunt nişte clarificări care trebuie făcute între ei (n.r- Bojin şi Vasile) nu e nicio problemă”. Întrebat dacă îl va avertiza pe Bojin că încalcă legea prin nerespectarea sentinţei, Ardelean a menţionat că „conducătorul instituţiei răspunde dacă e sau nu legal. Mâine veţi vedea se vor pune întrebări la plen”. Ieri, la PRESSALERT LIVE, Marian Vasile anunţa că poate pune în aplicare executarea silită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.