Șefa de cabinet a lui Ehegartner, Aurelia Marcoane, numită în fruntea organizației...

Șefa de cabinet a lui Ehegartner, Aurelia Marcoane, numită în fruntea organizației PLR Timişoara

6
DISTRIBUIȚI

marcoane 9

Mişcare importantă în Partidul Liberal Reformator Timiş, anunţată astăzi de preşedintele filialei, Petru Ehegartner. Acesta a declarat că  „am rămas restanţieri cu cea mai importantă organizaţie din filială. Mă bucur că am rămas, timpul ne-a făcut să gândim mai înţelept cu privire la viziunea pe care PLR vrea să o imprime pentru a face un altfel de politică în mod evident.


După o lungă şi fructuoasă dezbatere am nominalizat-o pe Aurelia Marcoane la conducerea filialei. O cunosc din campanie electorală, şi chiar înainte, îmi era contraopinent ca şi voi toţi cei de aici. Am avut o relaţie bună în campanie, ulterior a rămas la cabinetul senatorial, iar acum am convins-o că merită şi că trebuie să se implice şi să devină o voce responsabilă. Eu cred că este, am mare încredere în ea”, a declarat Ehegartner.

Aurelia Marcoane a explicat că „e puţin ciudat, sunt în partea celaltă, nu mai sunt jurnalist, am trecut dincolo. Trecerea din 2014 în 2015 mi-a dat un semnal că politica se va putea face şi altfel. Semnalul pe care l-am primit a fost că 2015 este anul generaţiei mele. Am făcut acest pas din dorinţa sinceră de a mă implica în luarea deciziilor politice, asumat, conştient şi fără interese financiare. Nu pentru a face politică de dragul politicii, ci pentru a continua ceea ce fac deja în sfera socială, promovarea proiectelor importante din sfera locală”.

Momentan organizaţia Timişoara a PLR numără circa 150 de membri, în vreme ce la nivelul judeţului PLR are, până acum, 565 de adepţi. Până în septembrie, Partidul Liberal Reformator trebuie să finalizeze toate alegerile din teritoriu. 

sursa foto Facebook

6 COMENTARII

  1. astia chiar ne cred imbecili? vuvuzeaua liberala a lui ponta are tupeul sa vorbeasca de schimbarea clasei politice? cine dracu credeti ca o sa va voteze?
    lasati politica ca dna-ul e cu urechea pe voi! a trecut vremea tunurilor date de rudele politicienilor.

  2. Adevarul este ca in campanie electorală pentru dumneavoastra domnule senator au lucrat/muncit pe brinci mai multi tineri! dar, altii au fost ,,promovati”!

  3. O mutare inteligenta facuta de Petrică Ehegartner.Sa iti iei oameni de calitate pe langa tine,sa te sfatuiasca bine.Frumoasa poza au ales cei de la pressalert!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.