Situaţie FĂRĂ PRECEDENT la PRESSALERT LIVE. Ce gest bizar a făcut Ion...

Situaţie FĂRĂ PRECEDENT la PRESSALERT LIVE. Ce gest bizar a făcut Ion Mirescu, noul șef al Poliției Timiș şi cum a comentat Adrian Pîclişan situaţia VIDEO

7
DISTRIBUIȚI

adrian piclisan - dragos botaSituaţie fără precedent la emisiunea PRESSALERT LIVE din această seară. Comisarul-șef Ion Mirescu, care săptămâna trecută a fost numit inspector-șef interimar în fruntea Poliției Timiș, ar fi trebuit să vină, în această seară, în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE. Însă, cu doar 45 de minute înainte să înceapă emisiunea, comisarul șef s-a decis că e mai bine să nu participe, asta deși încă de vineri a confirmat că va participa la PRESSALERT LIVE.

„Ne aflăm într-o situație fără precedent în cadrul acestei emisiuni. În urmă cu 45 de minute, am primit un telefon de la comisarul-șef Mirescu care, pe un ton calm, relaxat, mi-a transmis că, deși a confirmat încă de vinerea trecută invitația, nu va veni la emisiune. Bineînțeles că situația de la Poliția Timiș este extrem de complicată și de aceea ne-am dorit ca noul șef al Poliției Timiș să fie invitat în emisiune ca să discutăm cu cărțile pe masă despre ce se întâmplă cu această instituție extrem de importantă.


Domnia sa mi-a explicat că voi înțelege mai târziu de ce nu a venit. Nu știu ce e de înțeles când nu ai bărbăția să-ți asumi o discuție despre ce îți dorești să faci. Te aștepți de la un ofițer de carieră să aibă demnitate și bărbăție”, a comentat Dragoș Boța, redactorul-șef al PRESSALERT.ro.

Fotoreporterul Adrian Pîclișan s-a aflat, în această seară, pe scaunul invitatului și a răspuns la întrebările care ar fi trebuit să-i fie adresate noului șef al Poliției Timiș. Pîclișan a ținut să precizeze că, din punctul său de vedere, comisarul-șef Ion Mirescu a făcut un gest „total neprofesionist. Denotă faptul că nu vrea să-și asume niște lucruri. Ar fi trebuit să vină cu cărțile pe față și să spună ce-și dorește să facă”.

După ce s-a discutat pe marginea mai multor subiecte legate de activitatea Poliției Timiș, Dragoș Boța a mai ținut să precizeze faptul că „invitatul care nu a mai ajuns a dat dovadă de o lipsă de bărbăție. Concluzia este că în ziua de astăzi este greu să fi cu coloană, să ai puterea de a fi bărbat, de a-ți asuma niște lucruri. Am văzut doamne decise să-ți asume mai multe lucruri decât niște purtători de pantaloni care se consideră domni”.

Pentru a vizualiza aceasta transmisiune aveti nevoie un browser cu suport JavaScript activ

7 COMENTARII

  1. Naivule!!! Tu nu stii cine e Mirescu sicum a ajuns sef??? E pus pre reteaua de influenta din Mehedinti a celebrului Duicu!!! Cu sprijinul altui gunoi, Doru Dumitrescu!!! Tu nu te intrebi cum draq au ajuns trei papagali din Drobeta Turnu Severin, unde vama Portile de Fier e spaima contrabandei cu tigari, si unde Mirescu il are pe finul sau ca Sef de Vama, sa conduca Politia de frontiera din Timisoara? Chiar toti trebuiau sa vina aici? Nu erau la Politia de frontiera din Timisoara, oameni capabili sa conduca? Handra care a fost sef nu era bun???? Trebuia adus Mirescu???? Sa fim seriosi. si si-a mai adus cu el si sotia si fata. Baraitaru la fel!!!! Acum din atatia ofiteri la timis, nu era unul bun sa conduca??? Bogosel, Moldovan, Langa, Ungureanu, si altii ar fi fost mult mai buni si mult mai familiarizati cu problematica infractionala a judetului Timis. Dupa modul in care a procedat, deja iti poti da seama cam ce poate acest politist pus aiurea peste tot pe unde a fost(cred ca si el isi da seama ca e o caciula prea mare pt el)!

  2. Deci mai comentatoriilor , Dragos isi face datoria , voi sunteti fani boncu gen bulangii care va xute pe voi in cur , cu ce va deranjeaza mai lingailor?! Ca asta sunteti lingai la alti sefi, va lingeti sefu in cur ca sa fiti un sef mai mic, Dragos tot respectul , xizda asta de sef al politiei nu a venit din cauza ca nu ia dat drumu de mai sus ,

  3. Pai ce sa caute un papagal pus sef din senin peste politistii din Timis???? Asa a ajuns asta si la Frontiera!!! adus pe „relatia” Duicu, cu sprijinul altui gunoi Doru Dumitrescu! Asa au ajuns trei papagali din Drobeta Tr Severin sefi la Frontiera!!! El, Cumpanasu si Baraitaru. Si ca si cum nu era destul,. si-au adus si nevestele si copiii! La IPJ, erau destui politisti competenti sa conduca institutia! Erau Bogosel, Moldovan, Langa, Ungureanu, si altii, nu era nevoie de o mimoza ca Mirescu. Asta care era sef la Severin , mana in mana cu nasul sau,seful Vamii Portile de Fier, unde contrabanda cu tigari era in floare? Sa umple si IPJ-ul de „profesionisti”olteni de-ai lor, ca la frontiera? Handra, era un adevarat sef acolo, dar a fost adus asta. Pentru ce? Asa si aici la noi, la IPJ, nu avem nevoie de un frontierist, care nu e din Timisoara si nu cunoaste problematica infractionala din judetul Timis!

  4. se vede treaba ca multa lume nu stie ce inseamna sa fii militar de profesie ,
    prima data misiunea si dupa aceea comentariile auxiliare ,
    si mai e si situatia cand trebuie sa fii prezent unde nu trebuie sa stie presa ,
    la momentul potrivit o sa se relateze si indeile principale pentru compunerea jurnalistilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.