Solidar cu angajaţii care câştigă 700 de lei pe lună, primarul Nicolae...

Solidar cu angajaţii care câştigă 700 de lei pe lună, primarul Nicolae Robu vrea salariu de 5.000 de euro. De ce spune că îl merită

4
DISTRIBUIȚI

nicolae robu la municipal

Primarul Nicolae Robu nu este doar solidar declarativ cu funcţionarii din administraţia locală care protestează împotriva salariilor prea mici din domeniile lor de activitate.

Edilul a declarat vineri că „salariile sunt mici, aceasta e realitatea. Eu însumi sunt nemulţumit de salariul meu. Nu cred că este corect ca salariul primarului unui oraş ca Timişoara să fie 1.200 de euro.


Nu cred că este un lucru normal. (…) Este un aspect care stârneşte mirare peste tot, şi mai ales în contactele pe care le am cu oameni din străinătate. Dacă se ajunge la acest subiect, văd o mirare uriaşă din partea lor. Răspunderea unui primar este uriaşă. (…) Numai într-o ţară populistă se poate întâmpla aşa ceva”, a declarat Robu.

Edilul spune că problema este una extinsă la nivel naţional şi că toată ţara este afectată de salarii mici, motiv pentru care oamenii nu sunt stimulaţi să muncească. Mai mult, edilul e nemulţumit de faptul că anumiţi colegi din primărie, care lucrează pe proiecte europene, pot primi bonusuri, dar primarii nu.

„Nimeni nu are răspunderea primarului, mai ales dacă eşti un primar preocupat. Eu chiar pretind să sunt preocupat de fiecare proiect în parte. Eu mă implic personal şi le ştiu pe toate şi le impulsionez pe toate, mă implic în mersul lor. Nu am nevoie de ingineri de proiect să îmi spună cum stau lucrurile la diverse proiecte. Sunt multe lucruri de pus la punct în România, iar printre ele e şi sistemul de salarizare, care trebuie să fie unul îndreptat către stimularea performanţei”, a conchis Robu.

Nu în ultimul rând, primarul spune că ar fi normal ca pentru activitatea pe care o depune să primească un salariu de cel puţin patru sau cinci mii de euro.

4 COMENTARII

  1. DAR CAND BOC SI PDL-UL( ACTUALMENTE PNL) GUVERNAU DE CE NU AI SPUS ASTA ? SA FI FOST SOLIDAR CU CIUHANDU SAU MACAR ATUNCI CAND USL-UL GUVERNA SA FI SPUS ASTA .

  2. tu nu mai ai nicio responsabilitate, ai pasat-o functionarilor marunti. ipocritule!!!! un om mai prefacut ca tine nu cred ca exista. ura si la gara!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.