Studenții timișoreni, provocați să găsească cea mai eficientă metodă de detectare a...

Studenții timișoreni, provocați să găsească cea mai eficientă metodă de detectare a FRAUDELOR. Ce premiu substanțial va primi cea mai creativă persoană

0
DISTRIBUIȚI

fraude carduri

Studenții care învață în universitățile din Timișoara sunt provocați să vină cu o idee îndrăzneață, dar extrem de utilă pentru care vor fi recompensați cu un premiu substanțial. Concret, o mare companie organizează un concurs prin care îi încurajează pe studenți să găsească cea mai inovativă și cea mai eficientă metodă de detectare a fraudelor.


În prezent, frauda financiară a devenit o problemă la nivel mondial. Un studiu global de fraudă, ce analizează răspunsurile a mai mult de 6.000 de consumatori din 20 de țări, a arătat că unul din patru consumatori este o victimă a fraudelor de carduri, în ultimii cinci ani.

Reprezentanții companiei anunță că oferă un premiu în valoare de 4.000 de dolari persoanei sau echipei care va propune cea mai bună soluție pentru depistarea fraudelor. Proiectele vor fi analizate în funcție de criterii precum îndrăzneală, inovație, creativitatea, calitatea prezentării, competențele tehnice, importanța și relevanța problemei abordate, dar și luarea în considerare a nevoilor sociale.

Studenții care doresc să se înscrie o pot face completând un formular, până în data de 8 martie. Prezentarea proiectelor se va face în data de 10 martie, câștigătorul urmând a fi anunțat în data de 16 martie. Mai multe informații despre concurs găsiți AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.