Supărată pe alianţa cu Tăriceanu, Maria Grapini anunţă că nu acceptă minciuna,...

Supărată pe alianţa cu Tăriceanu, Maria Grapini anunţă că nu acceptă minciuna, aranjamentele, lingușirea și „clienteleala”

0
DISTRIBUIȚI

Alianţa dintre PC şi PLR continuă să o revolte pe şefa PC Timiş, Maria Grapini, care a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al formaţiunii la nivel naţional, în semn de protest.

„Așa cum am mai spus, am intrat din revoltă, dar și dintr-un simț civic. Dacă ani de zile am criticat politicienii, din calitatea de cetățean, întreprinzător sau de lider al mai multor ONG-uri, mi s-a părut etic să întru în teren, să văd dacă eu pot să fac mai bine lucrurile pe care le criticăm. Sunt în politică din 2006 și am încercat să fac altfel politică, chiar dacă de multe ori mă simțeam ca și cum aș fi mers pe contrasens! Am spus acest lucru și când am fost ministru, o spun și în interiorul partidului. Nu există soluție miraculoasă pentru schimbarea în bine a unei societăți. Oamenii sunt cheia schimbării și în bine și în rău! Cei care pot, știu, sunt morali, dar stau departe de politică fac jocul celor care stau de 25 de ani în politică și se joacă cu resursele țării, cu oamenii și viețile lor”, a scris Grapini pe Facebook.

După o înşiruire de titluri şi funcţii care l-ar face invidios până şi pe primarul Nicolae Robu, acesta a mai completat, inventânt printre altele un nou cuvânt, că „aș putea să mă opresc! Să mă dedic familiei, să mă ocup de proiecte sociale, acțiuni caritabile.


Poate că sunt persoane care s-ar bucură dacă aș renunță la activitatea politică pentru că sunt o persoană incomodă. Nu accept minciuna, «aranjamentele», lipsa de profesionalism, clienteleala, lingușirea și lipsa de moralitate. Nu am să mă opresc! Am un mandat de cinci ani în Parlamentul European și voi încerca să fac cât mai multe pentru România”.

Cât despre alianţa cu PLR, Grapini speră că partidul va reveni la linia consacrată şi spune că „mă voi lupta ca Partidul Conservator să crească pe principiile scrise în CARTEA VALORILOR. Voi combate orice abatere de la statut sau orice abatere de la etică. Îmi cunosc colegii din partid și știu că o majoritate doresc aceleași lucruri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.