Tânăra din Giroc cu CANCER în fază terminală a ajuns la clinica...

Tânăra din Giroc cu CANCER în fază terminală a ajuns la clinica din Germania, în speranța că medicii îi vor prelungi VIAȚA. Cum îi poți da o mână de ajutor

0
DISTRIBUIȚI

ionela iovita

Ionela Ioviță, tânăra de 33 de ani din localitatea timișeană Giroc, care a fost diagnosticată cu cancer abdominal în stadiul cel mai avansat, inoperabil, are o șansă de a trăi sau măcar de a-i fi prelungită viața cu câțiva ani. Marți seara, Ionela a ajuns la o clinică din Bad Aibling, Germania, iar după ce medicii i-au pus câteva perfuzii, Ionela a început să se simtă un pic mai bine. Ionela a luat legătura cu medicii din Germania după ce doctorii români și din Ungaria i-au spus tinerei că nu mai are șanse de supraviețuire.

Roxana Bordea, sora Ionelei, ne-a povestit că pentru începerea primului ciclu de tratament cu chimioterapie este nevoie de aproape 30.000 de euro și urmează încă două sau trei cicluri.


„Ne-am împrumutat cu 20.000 de euro, bani pe care trebuie să-i dăm înapoi. De la niște prieteni apropiați am mai strâns 4.000 de euro, iar Primăria Giroc ne-a ajutat cu 20.000 de lei. Este important că am ajuns în Germania, dar nu știm cum vom da înapoi banii împrumutați, plus că mai avem nevoie de aproximativ 28.000 de euro pentru fiecare ciclu de tratament cu chimioterapie. Sperăm să vedem rezultate după tratament și Ionela să se pună pe picioare. Deja a început să se simtă un pic mai bine, nu mai are dureri”, ne-a spus Roxana Bordea. Imediat ce îi vor fi făcute o serie de analize, Ionela va începe chimioterapia.

„Există șanse mari ca medicii din Germania să-mi prelungească viața cu un an, doi sau trei. Sunt cazuri ca ale mele care s-au vindecat complet. Mi-e foarte greu să le cer ajutorul oamenilor. Vreau o șansă să trăiesc și eu, îmi doresc să trăiesc, consider că mai am multe lucruri de făcut. Măcar un an să mai trăiesc, ar fi suficient, pentru mine contează”, ne povestea Ionela Ioviță în urmă cu câteva zile. Tânăra este optimistă și speră că se va face bine, motiv pentru care nu și-a anulat nunta programată pentru data de 31 mai.

Oamenii care doresc să facă o faptă bună pot dona bani pe numele ASOCIATIA DORINTA PENTRU VINDECARE Cont: RO06BTRLRONCRT0277663601 Banca: Transilvania, Ag. Calea Lugojului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.