Timişoreanul Geo Da Silva a lansat un nou single care se bucură...

Timişoreanul Geo Da Silva a lansat un nou single care se bucură de succes în Spania VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

na ru ney 005Timişoreanul Geo Da Silva a lansat un nou single pe piața spaniolă, melodia „Na Ru Ney” fiind lansată sub egida Blanco y Negro, cea mai celebră casă de discuri din Spania.

Piesa semnată de duo-ul Geo Da Silva & Jack Mazzoni a fost compusă pe drumurile românești, între concerte, iar videoclipul a fost filmat în totalitate în Spania, în decursul lunii decembrie.


În melodie apar, așa cum deja ne-am obișnuit, fotomodelele unor celebre case de modă din Barcelona, pregătindu-se de petrecerea de sâmbătă seara. Piesa a făcut peste 100.000 de vizualizări pe YouTube în primele zile de la lansare şi a intrat în topul Maxima FM şi Flaix FM, primele două radiouri iberice.

Geo Da Silva și-a început cariera în 1994, ca și warm-up DJ în cluburile din Timișoara. Începutul aniilor 2000 îl prinde mixând în cluburile de pe malul Marii Negre. În 2004 s-a lansat în muzica dance, formând alături de alți 2 DJ formația „Funky DJs” trupă ce a scos pe piața românească hit-uri precum „Romania Dansează”, „Stai”, „Planet Funk” sau hit-ul „Loca”. Recunoașterea internatională a lui Geo Da Silva a apărut de-abia în 2007-2008, odata cu apariția albumului solo și a turneului de promovare în 25 de ţări. Hit-ul „I’ll Do You Like a Truck” a ajuns in mainstream-ul de peste ocean, fiind folosit ca background pentru diverse seriale și sit-comuri – ca de exemplu serialul „The Office”, produs de NBC. Anul trecut, Geo Da Silva a lansat piesa „Disco-Disco Good-Good”, videoclipul acesteia acumulând peste un milion de vizualizari pe Youtube.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.