Timişorenii au cântat la unison „Aproape de voi“, la concertul Kempes VIDEO

Timişorenii au cântat la unison „Aproape de voi“, la concertul Kempes VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Amatorii de rock din oraşul nostru au avut parte de o seară deosebită la Daos, în cadrul evenimentului care l-a readus în Timişoara pe Kempes, alături de noua sa formaţie.

Peste trei sute de timişoreni au savurat aşa cum se cuvine recitalul muzicienilor, din care n-au lipsit „Regăsire“ sau „Aproape de voi“, aceasta din urmă fiind cântată la unison de către cei prezenţi. Kempes este noul proiect al celebrului solist rock Ovidiu Ioncu „Kempes” (ex-Cargo, ex-RezidentEx), acompaniat de instrumentiştii trupei Gothic: Alin Moise – chitara, Alin Petruţ – chitara, Taly – bas şi Seba – tobe.


Primul concert Kempes din Timişoara a avut loc în vara anului trecut, în cadrul Road Patrol Bikers Festival 2014.

Ovidiu Ioncu „Kempes” s-a născut în 18 august 1966, în Arad şi a devenit cunoscut melomanilor din întreaga ţară în 1988, ca solist al trupei Cargo. Porecla de „Kempes” i se trage datorită asemănării cu fotbalistul argentinian Mario Kempes. În 1995, a fost grav rănit în urma unui accident de motocicletă. A urmat un concert în semn de solidaritate ce a avut loc la Sala Polivalentă din Bucureşti, iar trei ani mai târziu muzicianul a suferit un nou accident.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.