Timişul, restant la primirea de microbuze şcolare de la Guvern. Vezi numărătoarea...

Timişul, restant la primirea de microbuze şcolare de la Guvern. Vezi numărătoarea făcută de inspectorul general adjunct Halasz

0
DISTRIBUIȚI

microbuze scolare redesteptarea_ro

În județul Timiș încă mai sunt elevi de la sate care de abia au cu ce să ajungă la școală. Asta deși, anul trecut, Guvernul a distribuit 12 microbuze școlare noi pentru transportul elevilor la unitățile de învățământ din județul nostru.

Francisc Halasz, inspector școlar adjunct în cadrul ISJ Timiș, le bate obrazul guvernanților pentru că nu s-au ținut de cuvânt.


“În momentul de față, încă așteptăm microbuzele școlare care ar fi trebuit să sosească în Timiș din octombrie 2014, și anume 23. La acestea se adaugă încă cinci care nu au venit din primul lot, deci din 17 câte ni s-au promis în prima tranșă am primit 12”, spune Francisc Halasz.

La sfârșitul lunii ianuarie, Inspectoratul Școlar Timiș a trimis un nou necesar de microbuze pentru transportul elevilor, de data aceasta cu 28 de locuri, la solicitatea guvernanților. “Este pentru prima dată când ar putea veni și alte tipuri de microbuze școlare de 16+1 locuri. Noi am cerut 49 de astfel de microbuze, iar datele centralizate de Prefectura Timiș vor fi trimise la București. Nu știm când vor veni aceste microbuze, sunt ceva de viitor”, a mai precizat Francisc Halasz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.