Trafic blocat mai bine de o oră între Buziaș și Lugoj, în...

Trafic blocat mai bine de o oră între Buziaș și Lugoj, în urma unui accident rutier. Cum s-a întâmplat și în ce stare sunt victimele

0
DISTRIBUIȚI

accident-circulatie-masina-politie-indicator

Două persoane au ajuns la spital în această după-amiază după ce un Matiz a intrat violent într-o autoutilitară. Evenimentul rutier a avut loc în apropiere de localitatea Sinersig din județul Timiș, iar drumul care leagă Lugojul de Buziaș a fost blocat mai bine de o oră.

Potrivit autorităților, au fost implicate două autovehicule, o autoutilitară și un Matiz.


Impactul a fost atât de puternic, încât Matizul s-a răsturnat pe șosea. Pompierii din cadrul ISU Banat au ajuns la fața locului pentru a ridica mașina, operațiune pentru care traficul a fost blocat zeci de minute.

„Un bărbat de 39 de ani a condus un autoturism dinspre Buziaș spre Lugoj, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula regulamentar din sensul opus. În urma accidentului, șoferul autoturismului și un pasager au fost răniți și transportați la spital”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Ancuța Morariu, de la Biroul de Presă al IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza producerii nefericitului eveniment rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.