„Transalpina Banatului” s-a deschis astăzi! De ce oferte turistice speciale puteţi beneficia...

„Transalpina Banatului” s-a deschis astăzi! De ce oferte turistice speciale puteţi beneficia în zona montană

0
DISTRIBUIȚI

transalpina banatului

„Transalpina Banatului”, cea mai frumoasă şosea din Banat, un drum cu multe serpentine, înconjurat de un peisaj mirific s-a deschis astăzi.


Este vorba despre DJ 582 Brebu Nou – Slatina Timiş din judeţul Caraş-Severin, care începând de astăzi poate fi tranzitat de cei care sunt în trecere, dar şi de cei care vor să profite de cele mai bune oferte turistice din zonă, având în vedere că pe Semenic şi în Văliug preţurile la cazare sunt în această perioadă şi cu 30% mai mici faţă de ultimele două luni, iar pârtiile sunt în continuare perfecte pentru schiat.

Marius Andriţoi – şeful Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Consiliului Judeţean Caraş-Severin a declarat pentru radio-resita.ro că Direcţia de Administrare a Domeniului Public şi Privat a judeţului a semnat recent, acordul cadru de prestări servicii deszăpezire pe drumul judeţean 582, pe tronsonul Brebu Nou – Slatina Timiş. Sectorul de drum Văliug – Slatina Timiş, a fost reabilitat în totalitate anul trecut de către Consiliul Judeţean Caraş-Severin, iar valoarea totală a investiţiilor în zonă a ajuns la peste 121.137.662,01 lei. Proiectul a fost finalizat în septembrie 2014.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.