Turneul „Înconjurul lumii” al trupei Vunk ajunge şi la Timişoara. Când are...

Turneul „Înconjurul lumii” al trupei Vunk ajunge şi la Timişoara. Când are loc evenimentul și cine cântă în deschidere

0
DISTRIBUIȚI

vunkFormaţia Vunk pune la cale un turneu acustic, care se va desfășura în 18 oraşe, sub numele de „Înconjurul lumii”, La Timişoara, evenimentul va avea loc în data de 29 martie, de la ora 19.00, la Sala Capitol.

Numele turneului face referire la una dintre piesele preferate ale membrulor trupei, dar şi la credinţa exprimată de către aceştia că „România este mai mult decât o ţară, este o lume”. Turneul este o adaptare la dimensiunea unei scene de teatru a spectaculoasei producţii „Autoportrete”, primul concert acustic al trupei Vunk, ce a avut loc într-un cadru deosebit, pe terasa centrului comercial Promenada din Bucureşti, în luna mai a anului trecut.


Piesele Vunk au fost rescrise pentru acest proiect spectaculos, ocazie cu care chiar membrii trupei le-au redescoperit şi s-au reîndrăgostit de ele. „Pleacă”, „Scapă-mă de ea”, „Aşa şi?!”, „Prăjitură cu jeleu”, „Numai la doi”, „1000”, „Dau alarma” şi celealte hituri Vunk vor suna cum, probabil, nu le-aţi mai auzit, şi vor aduce un surplus de magie şi emoţie întregului eveniment. Turneul „Înconjurul lumii” este o producţie complexă, ca afară, cu ecrane de proiecţie, lumini pre-programate şi alte efecte speciale de scenă.

Alături de VUNK, pe scena Sălii Capitol vor urca un cvartet de viori, trompetsitul Dan Nicolau, percuţionistul Dan Incrosnatu, pianistul Bobby Stoica, iar la chitară se va afla Răzvan Ilie, fratele liderului Vunk, Cornel Ilie. Evenimentul durează aproximativ 100 de minute şi va fi deschis de Alexandra Uşurelu. Biletele sunt disponibile la casele de bilete ale Sălii Capitol şi în reţelele magazinelor Vodafone, Orange, Germanos, Uman, Inmedio, în agenţiile Perfect Tour, în oficiile Poştei Române şi online pe http://iabilet.ro/. Preţul biletelor este cuprins între 40 şi 100 lei (până pe 22 februarie), urmând ca după această dată biletele să fie cuprinse între 70 şi 170 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.