Un bănățean care a pus pistolul la capul unui bărbat cu care...

Un bănățean care a pus pistolul la capul unui bărbat cu care s-a certat a fost trimis în judecată. Ce arsenal ilegal avea acasă

0
DISTRIBUIȚI

arma vanatoare

Procurorii au finalizat cercetarea în cazul scandalului de la Sinersig, de la finele anului trecut, iar un bărbat a fost trimis în judecată pentru mai multe infracțiuni.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Dorel Boancă pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uzul de armă fără drept, tulburarea liniştii publice şi furt calificat.

„În fapt, în seara zilei de 16.12.2014 inculpatul înarmat cu un pistol s-a deplasat la localul Micul Eden din satul Sinersig unde, pe fondul unor discuţii cu persoana vătămată N.V.


l-a ameninţat pe acesta că-l împuşcă punându-i pistolul la cap după care a descărcat arma în faţa localului, provocând spaimă şi temere în rândul persoanelor aflate în local şi în apropierea acestuia. De asemenea a mai fost ridicată de la inculpat muniţie deţinută fără drept (41 buc. cartuşe calibru 7,62 şi 222 buc. alice calibru 4,5) şi o puşcă marca Gamo calibru 4,5, ambele arme (letală şi neletală) fiind deţinute fără autorizaţie şi fără ca inculpatul să posede permis de port armă. S-a stabilit de organele de poliţie că arma marca Gamo inculpatul a sustras-o din locuinţa numitului Boancă Florian”, a declarat procurorul Dorel Ursulescu.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Judecătoriei Lugoj.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.