Un criminal care a MĂCELĂRIT un tânăr din Dâmbovița, prins într-o sală...

Un criminal care a MĂCELĂRIT un tânăr din Dâmbovița, prins într-o sală de sport din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

crima targoviste_info

Un bărbat care a ucis cu sânge rece un traficant de droguri în județul Dâmbovița, în urmă cu zece luni, a fost prins de către polițiști în această seară la Timișoara, într-o sală de forță. Dragoș Vârlan era dat în urmărire națională și internațională din noiembrie 2014.

Acesta, împreună cu un complice, Florin Ionescu, zis „Usturoi”, au măcelărit, în luna aprilie a anului trecut, un tânăr de 27 de ani, cercetat pentru trafic de droguri.


Victima, Avram Valeriu Cosmin, a fost găsit înjunghiat și cu un picior amputat pe un deal din apropierea locuinței din localitatea Doicești (Dâmbovița).

Polițiștii i-au identificat imediat pe suspecți, însă aceștia au reușit să-i evite pe oamenii legii. „Usturoi” a fost prins luna trecută în Târgoviște, iar Dragoș Vârlan în această seară, la Timișoara, într-o sală de sport din zona Lipovei.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Timiș, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale Dâmbovița, au depistat pe raza municipiului Timișoara un tânăr de 27 de ani, urmărit național și internațional. Pe numele acestuia, magistrații Tribunalului Dâmbovița au emis, la data de 30 octombrie 2014,  un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de omor, pe raza județului Dâmbovița. Tânărul va fi escortat și predat polițiștilor dâmbovițeni pentru continuarea cercetărilor”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Foto: targoviste.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.