Un micuț de doar un an și jumătate, internat la Spitalul de...

Un micuț de doar un an și jumătate, internat la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara, are nevoie URGENT de sânge. Cum poți dona

0
DISTRIBUIȚI

sange

Un băiețel de doar un an și jumătate are nevoie urgent de sânge, grupa 01, Rh negativ. Micuțul este internat de mai bine de două săptămâni la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”. De ieri, copilul a fost mutat la secția de Hematologie, după ce a început să-i curgă sânge din locurile în care a fost înțepat pentru perfuzii sau ca să i se recolteze sânge.


Medicii suspectează că băiatul suferă de imunodeficiență și anemie hemolitică.

„În acest moment se fac mai multe investigații, apoi se va pune un diagnostic. În cazul în care medicii vor știi sigur că este vorba despre anemie hemolitică, avem nevoie de un stoc de sânge ca să fim siguri că vom avea suficient sânge pentru momentul în care băiețelul va face o nouă decădere. Astfel, va putea fi prevenită apariția sângerărilor și viața să nu-i fie pusă în pericol. Băiețelul nu se simte bine, e de două săptămâni în spital, perioadă în care a simțit doar durere”, ne-a spus Olivia Tudose, mama băiețelului.

Cei care doresc să doneze sânge pot să o facă la Centrul de Transfuzii Sanguine din Timișoara, de pe str. Martir Marius Ciopec, nr. 1, de lângă spitalul județean, și să specifice că vor să doneze pentru Tudose Andrei, internat la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”, secția Hematologie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.