Un tânăr care luptă cu o boală necruțătoare are nevoie de sprijin....

Un tânăr care luptă cu o boală necruțătoare are nevoie de sprijin. Cum îl puteți ajuta să trăiască

0
DISTRIBUIȚI

alex cu mama

Pentru Alexandru Dodi, singura șansă e într-un spital față de care statul român e dator vândut. Viaţa tânărului de 23 de ani, care suferă de o boală genetică rară, depinde de o operaţie care poate fi făcută numai în străinătate. Medicii de la o clinică din Viena, Austria, au curajul să încerce să-l opereze şi să-i scoată din corp o tumoare de peste cinci kilograme, care îi apasă pe inimă şi pe coşul pieptului, însă refuză formularul E112, deoarece statul român nu a decontat intervenţiile făcute cetăţenilor români.

Intervenţia chirurgicală deosebit de dificilă costă 70.000 de euro.


Alexandru Dodi nu dispune de această sumă şi este conştient că orice eforturi ar face împreună cu familia nu ar putea-o strânge vreodată de aceea face un apel la oameni cu suflet să îl ajute să ajungă la clinica din Viena pentru a fi operat.

Timp de trei săptămâni, cei care doresc să ajute pot face donații prin SMS, la numărul 8826, care este valabil în perioada 02 februarie – 28 februarie 2015. Suma alocată cauzei, pentru fiecare SMS trimis, este de 2 euro”.

Îl mai puteți ajuta pe Alex și donând orice sumă în conturile deschise pe numele mamei lui, Mărioara Constanţa Dodi, la Reiffeisen Bank, în lei – RO89 RZBR 0000 0600 1736 7514 sau în euro – RO61 RZBR 0000 0600 1736 7533.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.