Un tânăr din Timișoara acuză o casă de pariuri că nu dorește...

Un tânăr din Timișoara acuză o casă de pariuri că nu dorește să-i achite un câștig FABULOS. Cum se apără reprezentanții agenției

3
DISTRIBUIȚI

pariuri sportive

Un tânăr din Timișoara a reușit să câștige peste 50.000 de lei, după ce a pus mai multe bilete, într-o singură zi, la o casă de pariuri sportive din oraș. Însă, când a mers să ridice banii, angajații agenției au refuzat să-i achite suma câștigată, pe motiv că un meci este suspectat de blat, povestește Iasmin. După multe discuții, tânărul spune că a primit doar jumătate din sumă, iar acum agenția nu mai dorește să achite diferența de bani. Revoltat de această situație, Iasmin Iovănuț este decis să dea în judecată casa de pariuri ca să recupereze banii câștigați.

Iasmin Iovănuț ne povestește că a început să parieze acum patru ani, iar în scurt timp a transformat această pasiune într-o meserie cu adevărat bănoasă. Timișoreanul este însă nemulțumit de faptul că, nu de puține ori, s-a lovit de refuzul caselor de pariuri, în momentul în care a mers să-și ridice banii câștigați. La începutul acestui an, Iasmin s-a confruntat ultima dată cu o astfel de situație. „Am pus în 3 ianuarie 2015, 80 de bilete la agenția de pe Calea Șagului a GS Bet Pariuri Sportive. După trei zile, am mers să-mi ridic banii, peste 50.000 de lei, și mi se spune că nu se poate efectua plata biletelor, pentru că un meci ar fi suspectat de blat. În 9 ianuarie m-au chemat să iau o parte din bani, 25.000 de lei, și atunci unul dintre reprezentanții agenției a recunoscut că nu era vorba de niciun blat, doar că nu au avut banii în conturi. Mi-au spus să vin peste o săptămână să iau diferența și când am mers, mi s-a spus că primesc doar 13.000 de lei, pentru că un meci a primit cota 1, după ce o echipă a fost denumită greșit în baza de date. Nu am acceptat această situație și de atunci nu am mai primit niciun leu, refuză efectiv să plătească”, povestește revoltat Iasmin Iovănuț.

Timișoreanul este decis să dea în judecată casa de pariuri, și asta pentru că, spune el, echipa de handbal FC Midtjylland nu a fost denumită greșit în baza lor de date, cum spune că a susținut casa de pariuri, și are și dovezi în acest sens. „GS BET, în momentul de față, a schimbat denumirea echipei la nivel național în oferta lor ca să mă prejudicieze pe mine. Ei folosesc în fals denumirea FCM Handball, dar echipa se numește FC Midtjylland”, atrage atenția pariorul timișorean.

echipa de handbal

Cum se apără reprezentanții casei de pariuri

Reprezentanții casei de pariuri GS BET Pariuri Sportive ne-au transmis că îl așteaptă pe Iasmin Iovănuț să ridice aproape 13.000 de lei, și nu 25.000 de lei, așa cum a solicitat.


Mai mult, casa de pariuri justifică de ce pariul pe evenimentul sportiv Randers HK – FC Midtjylland nu a fost validat. „Situații în care se aplică regula pariului anulat: În cazul definirii eronate a unui eveniment, pariul pe acel eveniment este anulat (nu e valabil) și se calculează cota 1.00. În caz de erori la tipărire, erori pe bilet sau erori ale datelor introduse în baza de date, organizatorul își rezervă dreptul de a considera pariurile ca fiind nule sau de a le valida la cotele normale existente pe piață, chiar dacă descoperirea erorilor apare după finalizarea evenimentului. Rezultatul unui meci se omologhează din site-ul oficial al echipei respective. Atașăm în continuare site-ul oficial al echipei de fotbal FC Midtjylland : www.fcm.dk și site-ul oficial al echipei de handbal FCM Handbold http://fcm-haandbold.dk/”, se arată în răspunsul primit de la reprezentanții casei de pariuri.

Prin urmare, GS BET Pariuri Sportive anunță că s-a produs o eroare „evidentă, și anume introducerea în ofertă a echipei de fotbal în detrimentul echipei de handbal”.

3 COMENTARII

    • esti idiot ? a mers la sigur ? cat de retardat mintal sa fii sa spui asta ? se vede ca n’ai nici o treaba cu viata asta si cu realitatea in care traim. cine dracu „stie” sa merga la sigur pe 80 de bilete ? o fi’ ceva printu’ sporturilor asta de a castigat atatia bani si toate echipele i’au trimis intai scorurile de final inainte de inceperea meciurilor! retardatule!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.