Vânzători grăbiți: în Badea Cârțan, comercianții au scos deja mărțișoarele pe tarabe

Vânzători grăbiți: în Badea Cârțan, comercianții au scos deja mărțișoarele pe tarabe

0
DISTRIBUIȚI

Martisoare-1201

Mărțișoare la unu, doi sau trei lei – asta găsești în Piața Badea Cârțan din Timișoara, chiar dacă mai sunt două săptămâni până la 1 Martie.


Deși reprezentanții primăriei au anunțat că producătorii şi comercianţii trebuie să solicite autorizații pentru expunerea și comercializarea de mărțișoare și felicitări în perioada 23 februarie 2015 – 02 martie 2015, unii oameni nu au mai avut răbdare și și-au expus marfa.

Nu are autorizație, dar nici cu ce să își umple taraba. Decât să o lase goală, o vânzătoare din Piața Badea Cârțan a preferat să își umple masa cu mărțișoarele nevândute anul trecut. „Astea le-am scos acum. Vă rog să nu faceți poze că nu am autorizație. Le-am pus aici că nu am cu ce să umplu mesele”, ne-a spus aceasta. Din partea cealaltă, un alt vânzător a exclamat nemulțumit: „Și dacă ne vindem pe noi ne trebuie autorizație”.

Sutele de mărțișoare erau aranjate frumos în cutii în funcție de preț. Cele simple erau vândute la un leu, iar cele sub formă de broșă, la trei lei.

În cazul în care vor fi prinși, comercianții care vând mărțișoare ilegal riscă amenzi de până la 300 de lei și vor rămâne și fără marfă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.