Vizită inedită la Sânnicolau Mare. De ce a traversat o franțuzoaică aproape...

Vizită inedită la Sânnicolau Mare. De ce a traversat o franțuzoaică aproape toată Europa călare pe un măgar FOTO

0
DISTRIBUIȚI

10943737_879869888730325_5121906377362782005_n

O tânără din Franța a pornit, în urmă cu aproape cinci ani, într-o călătorie inedită prin Europa. În tot acest timp, femeia a traversat o bună parte din continent călare pe calul și măgărușul ei, tovarășii de nădejde care o însoțesc pe drum. Ieri, Morgan Lefevre a ajuns și la Sânnicolau Mare, unde a fost bine primită de către reprezentanții primăriei, dar și de către sânmiclăușeni.

„O franțuzoaică plină de curaj îndeamnă sânmiclăușenii să își urmeze visele și să își trăiască viața fără să se ascundă în spatele unor scuze”, au scris pe Facebook, ieri, reprezentanții Primăriei Sânnicolau Mare. Aceștia povestesc că tânăra a plecat din Franța în septembrie 2010, cu scopul de a se apropia de ritmul uman natural, să uite de tehnologie și să cunoască oameni obișnuiți. Tânăra franțuzoaică a parcurs Italia, Slovenia, Croația, Bosnia, Serbia, Bulgaria și Grecia, iar în drumul înapoi spre casă, care se va încheia în vara acestui an, a ajuns și la Sânnicolau Mare.

„Musafira noastră a dorit să vă transmitem că tot ce îți dorești este posibil dacă începi să faci ceva pentru acel lucru și dacă ești perseverent.


Nu vă uitați visele și să nu lăsați niciodată pe nimeni să vă oprească din drumul vostru spunându-vă că sunteți prea tineri sau prea bătrâni, cu copii sau cu alte obligații. Nu căutați scuze pentru a vă îndepărta de visele voastre și amintiți-vă că riscul nu înseamnă întotdeauna pericol”, acesta este mesajul pe care reprezentanții Primăriei Sânnicolau Mare l-au transmis în numele lui Morgan Lefevre.

Foto: Doru Moldovan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.