Vrei o nuntă perfectă? Vei găsi tot ce îţi trebuie la târgul...

Vrei o nuntă perfectă? Vei găsi tot ce îţi trebuie la târgul de nunţi de la Iulius Mall

0
DISTRIBUIȚI

IM MarriageTimișorenii sunt invitați în weekend la Iulius Mall ca să găsească toate detaliile pentru nunta perfectă. Aici va avea loc cel mai mare festival din Timişoara dedicat organizării nunţilor. Zeci de expozanţi vor fi prezenţi cu cele mai noi servicii, produse şi idei pentru mirii care visează nunta perfectă.

Festivalul de nunţi IM Marriage, cel mai mare eveniment de profil din oraş, va avea loc în perioada 6 – 8 februarie 2015, la demisolul, parterul şi etajul Iulius Mall.


La ediţia din acest an, peste 70 de expozanţi îi vor întâmpina pe vizitatori cu o gamă completă de articole şi servicii, care îi vor ajuta să organizeze, în cele mai mici detalii, evenimentul mult visat, transmit reprezentanții centrului comercial.

Viitoarele mirese vor putea să îşi aleagă rochia dintre sute de modele. La fel de multe opțiuni vor fi și pentru bărbații aflați în căutarea costumului de mire.

Îndrăgostiţii care s-au decis să facă marele pas vor găsi la Iulius Mall şi alte detalii importante, precum: verighete, invitaţii, aranjamente florale, decoraţiuni în tendinţe, servicii foto-video sau de sonorizare, make-up, hair-style, patiserii, cofetării etc. La festival vor participa şi cele mai bune restaurante din Timişoara, cu opţiuni de meniuri diverse, flexibile şi avantajoase.

Festivalul de nunţi IM Marriage va putea fi vizitat de vineri până duminică inclusiv, în intervalul orar 10.00 – 22.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.