Vrei să lucrezi în armată și să ai un loc de muncă...

Vrei să lucrezi în armată și să ai un loc de muncă stabil? Cum pot tinerii din Timișoara să se înscrie la un colegiu militar și de ce beneficii au parte

0
DISTRIBUIȚI

soldati

Elevii claselor a VIII-a și absolvenții ciclului gimnazial din județul Timiș, cu vârsta de până la 16 ani, băieți și fete, se pot înscrie la unul din cele trei colegii militare din țară. Pe toată durata pregătirii, liceenii admiși beneficiază gratuit de şcolarizare, cazare, echipament, hrană şi asistenţă medicală.

Centrul Militar Zonal Timiș anunță că a început deja recrutarea candidaților pentru Colegiul Militar Liceal, profil Matematică – Informatică.


Cel mai solicitat colegiu de acest gen, datorită distanței mai mici, este Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, dar candidaţii pot opta şi pentru Colegiul Militar Liceal „Dimitrie Cantemir” din Breaza sau Colegiul Militar Liceal „Ştefan cel Mare” din Cîmpulung Moldovenesc.

Potrivit reprezentanților Centrului Militar Zonal Timiș, colegiul din Alba-Iulia este unul foarte bun, lucru demonstrat de faptul că la ultimele examene de bacalaureat, promovabilitatea a fost 100%, iar absolvenţii au avut posibilitatea să-şi continue parcursul în carieră pe care şi l-au propus.

Candidaţii interesați trebuie să îndeplinească o serie de criterii de recrutare, generale şi specifice. Pentru o informare detaliată privind aceste criterii, tinerii interesaţi sunt aşteptaţi la sediul Biroului informare-recrutare Timiş din Piața Libertății, nr. 7 sau să sune la numărul de telefon 0256 293 757. La înscriere, candidatul are nevoie de actul de identitate, iar formularele tipizate necesare sunt oferite gratuit de personalul Biroului informare-recrutare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.