3.000 de oportunități de practică sau de angajare pentru studenții și absolvenții...

3.000 de oportunități de practică sau de angajare pentru studenții și absolvenții din Timișoara. Ce eveniment are loc zilele acestea

0
DISTRIBUIȚI

zilele carierei

Studenții, masteranzii și absolvenții din Timișoara care sunt în căutarea unui loc de muncă sau doresc să facă practică într-o companie se pot întâlni, în aceste zile, cu reprezentanții a 70 de mari firme din vestul țării.


Universitatea Politehnica din Timișoara organizează, astăzi și mâine, o nouă ediție a evenimentului de succes „Zilele Carierei”, care aduce aproximativ 3.000 de oportunități de practică și de angajare.

Tinerii care trec pragul evenimentului ce are loc la Restaurantul Universitar Politehnica din Complexul Studențesc au ocazia să discute cu reprezentanții firmelor, să participe la prezentări de companii și să descopere cariere și oameni de succes. De asemenea, studenții și absolvenții au oportunitatea să ia parte la training-uri tehnice și să participe la interviuri, simulări de interviuri și la concursuri tematice.

„Numărul companiilor participante la eveniment crește de la an la an, cred că este o consecință firească a ceea ce se întâmplă în Universitatea Politehnica în ultima perioadă, a interesului constant manifestat de firme de a fi alături de universitate în acest proces complex, pe de o parte de a avea absolvenți cât mai bine pregătiți, iar pe de altă parte, locuri de muncă care să satisfacă aceste cerințe”, a explicat Viorel Șerban, rectorul Universității Politehnica din Timișoara în deschiderea evenimentului „Zilele Carierei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.