Aeroportul din Timişoara trece la orarul de vară. Ce noi destinaţii de...

Aeroportul din Timişoara trece la orarul de vară. Ce noi destinaţii de vacanţă vor fi introduse

0
DISTRIBUIȚI

aeroport timisoara terminal 1

Aeroportul Internaţional Timişoara trece, duminică,  29 martie 2014, la noul orar al zborurilor, cel de vară, valabil până în 24 octombrie. Modificările sunt legate de orarul de curselor, de frecvenţa zborurilor, dar vor fi introduse şi noi destinaţii accesibile direct de pe Aeroportul Timişoara, anunță oficialii AIT. “În sezonul de vară 2015, pasagerii vor avea parte de două destinaţii noi: Torino – un zbor regulat, cu o frecvenţă de două ori pe săptămână – şi Rhodos, o cursă charter săptămânală care nu a fost operată vara trecută.


În acest an, Aeroportul Internaţional Timişoara se află într-un trend ascendent în ceea ce priveşte numărul curselor aeriene, numărul destinaţiilor oferite şi numărul pasagerilor”, a declarat directorul general al Aeroportului Internaţional Timişoara, Daniel Idolu.

Astfel, începând cu luna aprilie va creşte frecvenţa săptămânală a zborurilor spre şi dinspre: Londra (de la 4 la 5 zboruri pe săptămână). Valencia (de la 1 la 2 zboruri pe săptămână), Bologna (de la 2 la 3 zboruri pe săptămână), Treviso (de la 2 la 3 zboruri pe săptămână) şi va fi inclusă o nouă destinaţie – Torino, cu două zboruri pe săptămână. O altă noutate este începerea operării pentru cursele de vacanţă care vor zbura în perioada mai-septembrie: Antalya, Creta, Rhodos, Zakinthos şi Skiathos. De asemenea, agenţiile de turism oferă şi destinaţia Costa Brava (prin Barcelona).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.