Alfred Simonis ACUZĂ: „Secretarul Ioan Cojocari este protejat cu bună ştiinţă de...

Alfred Simonis ACUZĂ: „Secretarul Ioan Cojocari este protejat cu bună ştiinţă de către Nicolae Robu”

1
DISTRIBUIȚI

freddy simonis 3

Decizia Consiliului Local Timișoara de a recurge la servicii externalizate pentru apărarea în procesul legat de finanțarea ilegală a FC Politehnica Timișoara, patronată de Marian Iancu, a fost condamnată astăzi de consilierul local Alfred Simonis care a transmis un comunicat de presă prin care atacă actul.

„În cadrul şedinţei Consiliului Local al Municipiului Timişoara de ieri, o parte din colegii consilieri au fost de acord cu propunerea primarului Nicolae Robu şi a secretarului Ioan Cojocari şi au avizat prin vot angajarea unui avocat care să apere instituţia în procesul pe care îl are cu Curtea de Conturi.


Mai exact, este vorba despre finanţarea echipei Politehnica Timişoara, în perioada când aceasta aparținea lui Marian Iancu. Am asistat astfel la o nouă regretabilă scenetă, în care un astfel de serviciu se externalizează, urmând să fie plătit din bani publici de către municipalitate, fără o explicație serioasă, fără să se prezinte public motivația gestului. Mai marele Serviciului Juridic, secretarul Ioan Cojocari, este protejat cu bună ştiinţă de către Nicolae Robu în această speţă. Curios este faptul că în situaţii asemănătoare, când municipalitatea s-a văzut nevoită să achite milioane de euro din banii contribuabililor, nu s-a recurs la astfel de acţiuni”, a scris acesta.

Simonis a avertizat și că recent Primăria Timişoara a pierdut mai multe procese, fiind obligată să achite despăgubiri de milioane de euro unor societăţi private. „În cazurile amintite, Nicolae Robu nu a avut o atitudine atât de tranşantă ca şi acum, nu a expus public dorinţa de a angaja case de avocatură, lucru care arată cât de eficientă este administraţia Robu”, a conchis pesedistul.

1 COMENTARIU

  1. Iar a prizat ceva prafuri Simonis si se viseaza revolutionar. L-am auzit o data cand a luat cuvantul in sedintele CLT si nu stia sa lege doua cuvinte. Vai si amar….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.