Aplauze pentru veteranii de la Altar, la primul lor concert în Timişoara...

Aplauze pentru veteranii de la Altar, la primul lor concert în Timişoara după doi ani FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-700984363">

concertrock (9)Binecunoscuta formaţie Altar a revenit în Timişoara după doi ani de pauză, concertul susţinut de rockeri în clubul Daos vineri seara fiind unul care a stârnit interesul amatorilor de asemenea muzici din oraşul nostru.

Formaţia înfiinţată la începutul anului 1991 la Cluj-Napoca, s-a impus înca de la primele apariţii live ca fiind una dintre cele mai prodigioase trupe rock din România. Promotoare a muzicii de atitudine, Altar a scris un important şi consistent capitol din istoria muzicii rock româneşti, editând doua EP-uri şi cinci albume, concertând cu succes în toată ţara şi fiind nominalizată în repetate rânduri de către presa de specialitate la categoria „Best Rock Group”.

Pe parcursul concertului din Timişoara, băieţii au interpretat şi piesa „Vreau să fiu preşedinte”, o adaptare pe versuri româneşti a celebrei piese „Anarchy in the UK” de Sex Pistols, piesă care s-a bucurat de popularitate la faţa locului. Muzicienii au avut parte de un succes deosebit, fiind aplaudaţi îndelung de publicul prezent. În deschiderea concertului, rockerii au avut parte de un recital al trupei ApocalipS, care a sărbătorit 20 de ani de existenţă. După recitaluri, la faţa locului a avut loc şi un afterparty cu Marius & Alex.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.