Aproape o tonă de carne confiscată de Poliția Economică. La ce sumă...

Aproape o tonă de carne confiscată de Poliția Economică. La ce sumă imensă au ajuns amenzile pentru comercianți

0
DISTRIBUIȚI

carnepaste30

Razie la mai multe societăți comerciale din Timișoara și Jimbolia. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, alături de reprezentanții de la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, au efectuat controale la mai multe magazine, de unde au confiscat sute de kilograme de carne.

Acțiunea a avut loc ieri și a avut ca scop verificarea modului în care sunt respectate normele sanitar veterinare și pentru siguranța alimentelor.


Polițiștii au confiscat nu mai puțin de 950 de kilograme de carne, o parte urmând a fi valorificată, iar o parte neutralizată. Reprezentanții magazinelor nu au scăpat ieftin, pentru că polițiștii au aplicat 16 sancțiuni contravenționale în valoare de aproape 200.000 de lei.

În aceeaşi zi, au avut loc acțiuni și pe raza municipiului Lugoj, în scopul combaterii traficului cu produse accizabile. Astfel, un bărbat de 68 de ani, care transporta cu o autoutilitară 150 de pachete cu ţigări de contrabandă a fost prins de polițiști. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal, iar marfa a fost confiscată.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.