Autostrada Vestului, închisă parțial pentru montarea parapeților metalici. Între ce ore este...

Autostrada Vestului, închisă parțial pentru montarea parapeților metalici. Între ce ore este închis traficul și care sunt variantele ocolitoare

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1985142505">

autostrada nadlac - arad

Autostrada Nădlac – Arad va fi închisă circulaţiei câteva ore pe zi, în următoarele două duminici, pentru realizarea unor lucrări de montare a parapeţilor metalici pe bretelele nodului rutier de la Pecica, conform unui comunicat al CNADNR.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a anunţat, vineri, că în 29 martie şi 5 aprilie, în intervalul orar 08.00 – 14.00, traficul rutier pe lotul I al autostrăzii Arad – Nădlac (singurul dat în folosinţă), respectiv cei 26 de kilometri de la frontieră la Pecica, va fi închis, pentru executarea lucrărilor de montare a parapetului metalic pe bretelele nodului rutier Pecica.

Conform sursei citate, în 29 martie se închide calea I, aferentă sensului Arad – Nădlac, iar în 5 aprilie se închide, între orele menţionate, calea II, aferentă sensului de mers Nădlac – Arad.

În aceste intervale, traficul rutier se va desfăşura pe următoarea variantă de ocolire: DN 7 km 563+400 (Nod rutier Pecica) – DN 7 km 591+950, Nădlac.

Tronsonul de autostradă cuprins între frontieră şi Pecica a fost deschis circulaţiei în luna decembrie, însă lucrările nu au fost recepţionate încă, deşi termenul contractual de execuţie era finalul lunii ianuarie.

La mijlocul lunii februarie, CNADNR anunţa că a amânat recepţia primului lot al autostrăzii Nădlac – Arad, după ce o comisie deplasată la faţa locului a constatat că nu au fost executate toate lucrările contractate.

La vremea respectivă, reprezentanţii CNADNR spuneau că majoritatea lucrărilor care mai sunt de executat sunt în afara corpului autostrăzii, precum la acostamente sau decantoare, în timp ce pe partea carosabilă trebuia să mai fie montate, pe o distanţă de 8,5 kilometri, parapete antiorbire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.