Bătaie de joc în mijloacele de transport în comun din Timişoara. Pentru...

Bătaie de joc în mijloacele de transport în comun din Timişoara. Pentru ce fel de probleme au fost date cele mai multe amenzi

1
DISTRIBUIȚI

tramvai ratt

În așteptarea tramvaielor reabilitate care printre altele vor avea și camere de filmat cu care primarul Nicolae Robu se laudă că va stârpi cerșetorii, persoanele fără adăpost și persoanele cu probleme de igienă din tramvaie, municipalitatea contează pe sprijinul Poliției Locale Timișoara. Mai exact instituția realiează periodic controale în mijloacele de transport ale RATT, pentru ca ordinea să fie păstrată.
Purtătorul de cuvânt al Poliției Locale, Daniela Seracin, a declarat pentru Pressalert.ro că „de la începutul acestui an, până în prezent, polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban au aplicat un număr de 233 sancțiuni pe linie nepăstrarea curăţeniei, deteriorări de mobilier, fumat, consum de alcool, cerşetorie etc, alte fapte care produc disconfort călătorilor, prevăzute de HCL 371/2007 republicată.


De asemenea, au fost depistate un număr de 112 persoane fără adăpost in tramvaie, troleibuze, autobuze. Numai de la începutul lunii martie au fost depistate un număr de 21 astfel de persoane”.

Primarul Nicolae Robu a sistat discuțiile pe marginea persoanelor certate cu igiena, după ce a auzit că ar putea fi sancționat din nou pentru discriminare. Vă reamintim că Nicolae Robu a fost amendat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării cu 2.500 de lei pentru o postare de pe Facebook la adresa rromilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.