Declaraţie BOMBĂ la PRESSALERT LIVE: Şefa PMP Timiş spune că Elena Udrea...

Declaraţie BOMBĂ la PRESSALERT LIVE: Şefa PMP Timiş spune că Elena Udrea ar trebui să DEMISIONEZE din Camera Deputaţilor VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

roxana iliescu pmp timis (3)

Declarație surprinzătoare a președintelui PMP Timiș, Roxana Iliescu, prezentă în această seară la emisiunea PRESSALERT LIVE, alături de președintele executiv al PSD Timișoara, Sebastian Răducanu.

Discutând pe marginea politicienilor anchetați de DNA, Iliescu a spus că, în viziunea domniei sale, fostul șef al PSD Timiș, Titu Bojin, ar trebui să își dea demisia din funcția de președinte al CJT, fiind anchetat de DNA pentru corupție, chiar dacă este vorba de o funcție pentru care a fost ales.


Întrebată dacă măsura se aplică și la adresa fostei șefe a PMP, Elena Udrea, conducătoarea filialei Timiș a declarat că „eu m-am raportat la ceea ce se întâmplă în judeţul nostru. Am aceeaşi apreciere. Sigur că da, câtă vreme te afli într-o situaţie în care priorităţile pentru care ai fost ales sau învestit nu îşi mai pot avea finalitatea, mi se pare un gest de onoare”.

În continuarea discuției, Roxana Iliescu și-a menținut opinia, spunând că nu se teme că va fi sancționată sau schimbată de la București. „Ştiind principiile domnului preşedinte Eugen Tomac şi a majorităţii celor care fac parte din conducerea actuală a PMP, cred că pot să stau foarte liniştită. Este o apreciere pe care mi-o asum. Am explicat contexul. Mi s-ar fi părut, dacă aş fi avut o altă opinie, că sunt nesinceră”.

Mai mult, șefa PMP Timiș susține că și este nevoie ca parlamentarii să beneficieze de imunitate simplă, motivând că „de ce parlamentarii trebuie să dea acordul pentru reţinere? Aceștia nu au nici pe departe pregătirea să se substituie unei instanţe de judecată. Criteriul este pur subiectiv, se lasă impresionaţi. Mai mult sau mai puţin asistăm la nişte situaţii care nu ne fac onoare”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.