Britanicii de la Bondax susţin, în premieră, un spectacol „UK garage” la...

Britanicii de la Bondax susţin, în premieră, un spectacol „UK garage” la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

bondaxLa invitația Basswise, britanicii de la Bondax ajung în premieră la Timişoara, ei urmând să susţină un show „UK garage”, vineri 20 martie, de la ora 22.00, la Pasmatex.

Originar din orășelul britanic Lancaster, prodigiosul duo Bondax înseamnă Adam Kaye și George Townsend, de 20 respectiv 21 de ani. Ei au atras inițial interesul prin BBC Introducing Lancashire, destinat descoperirii artiștilor debutanți și independenți, program radiofonic care a propulsat piesele băieților în rotație pe frecvența BBC Radio 1. Luați în vizor de DJ Annie Mac și de Nick Grimshaw, cei doi au lansat un flux constant de piese între 2011 și 2012, inclusiv single-uri ultra-dansate ca „Just Smile for Me” și „Baby I got that”.

Incorporând elemente de post-dubstep, R&B și garage, Adam și George robotesc o electro-beatitudine care surprinde la fiecare audiție, fiind puternic influențați de producători ca Classix și Flying Lotus.


În 2012, grupul a început propria casă de discuri, Just Us Records, prima lansare fiind piesa realizată împreună cu tovarășul lor, Karma Kid, „It’s Always”. Activitatea de producție a luat o pauză în 2013, când britanicii, aflați la un eveniment apres-ski în Bansko, Bulgaria, au pierdut un laptop care conținea materiale noi-nouțe pentru albumul de debut. După incident, ei s-au apucat să rescrie de la zero piesele, inclusiv cel mai mare hit al lor până în prezent, „All I See”. Single-ul, lansat în 2014, are de partea sa o componentă vocală surprinzătoare, aparținând artistei bristoleze Tanya Lacey, care a semnat de curând cu Sony.

Avansarea spectaculoasă a lui Bondax le-a adus băieților gig-uri la toate marile festivaluri din Anglia și nu numai. Chiar dacă Adam și George încă mai profită de anii tinereții, producțiile lor nu trădează decât maturitate și sofisticație. Ultimul an s-a încheiat extrem de mulțumitor pentru băieți, printr-un turneu de promovare a compilației de mixuri „Bondax and friends”. Albumul, ce include colaborări cu o gașcă relevantă de artiști din noul val UK garage, ca Duke Dumont, Darius și Karma Kid, este o excelentă mostră de future garage, house infuzat cu R&B alternativ și ritmuri balearice bronzate de soare.

Suportul local al evenimentului din orașul de pe Bega vine din partea duo-ului timișorean de sunete future bass We Are Creepz, alături de Angel şi George Allen, iar de partea vizuală se va ocupa VJ Flo. Prețul unui bilet este de 20 lei înainte de miezul nopţii şi 30 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.