CADOU pentru femei în staţiunea montană Straja. De ce surpriză au avut...

CADOU pentru femei în staţiunea montană Straja. De ce surpriză au avut parte

0
DISTRIBUIȚI

salvamont straja boboteaza

Urcări gratis cu teleschiul pentru femei de ziua lor în stațiunea montană Straja Domnele și domnișoarele care își petrec sfârșitul de săptămână în stațiunea montană Straja, din Valea Jiului, județul Hunedoara, au primit din partea administratorilor a cinci pârtii transport gratuit cu teleschiul, duminică, de 8 martie.


“Ne-am gândit ca astăzi, de Ziua Femeii, doamnele și domnișoarele să schieze gratuit la Straja. Sperăm să fie un cadou mai bun decât o floare așa că am numit inițiativa noastră “O urcare în loc de floare!”, a declarant administratorul mai multor pârtii din Straja, Emil Părău.

Pârtiile unde este urcare gratuită pentru femei de 8 martie sunt pentur începători și de dificultate medie, fiind cele mai frecventate. În stațiunea montană Straja, din județul Hunedoara, sunt amenajate 12 pârtii de schi şi una de o pârtie de snow-tubing, fiecare fiind echipată cu instalaţie de transport pe cablu (teleschi). Prin cele 12 pârtii de schi, staţiunea Straja însumează aproximativ 26 km de domeniu schiabil. În total în staţiunea montană Straja din Valea Jiului sunt peste 3.000 de locuri de cazare, toate fiind ocupate la sfârșit de săptămână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.