CAPTURĂ impresionantă de țigări și alcool de la bișnițarii din Piața Iosefin....

CAPTURĂ impresionantă de țigări și alcool de la bișnițarii din Piața Iosefin. Ce se va întâmpla cu marfa

3
DISTRIBUIȚI

bi.35

Doi bărbați au fost prinși pe picior greșit de jandarmii de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Timișoara, care, alături de polițiștii de la Compartimentul de Investigare a Criminalității – Secția 3 Poliție, au desfășurat o acțiune pe raza pieței Iosefin din oraș.


Razia a vizat combaterea contrabandei cu produse accizabile.

Pe picior greșit, au fost prinși doi bărbați în vârstă de 45, respectiv 66 de ani care vindeau produse fără timbru sau cu timbru marcat necorespunzător. Jandarmii au ridicat de la aceștia peste 100 de sticle cu alcool etilic, provenite din Sebia și peste 500 de pachete cu țigări.

Întreaga marfă a fost confiscată și predată în custodia lucrătorilor Direcţiei Regionale Vamale Timişoara care vor lua măsurile legale în ceea ce priveşte sancţionarea comercianţilor depistaţi.

3 COMENTARII

  1. De cand au adus politia locala in piete e dezastru!Nici inainte nu era extraordinar ,insa stiai ca cu siguranta gasesti cel putin un politist in piata Iosefin.Acum gasesti caricaturile astea de politisti care stau de gat cu bisnitarii si se vand pe un pachet sau doua de tigari!!!
    De mai tineti leprele locale in pietea?Pt sarbatoriile de Craciun,Paste si care or mai fii?!!!

  2. Aha, deci polițiștii au sprijinit jandarmii dacă aceștia au ridicat marfa !!!!!
    Pai ar fi fost culmea ca polițiștii secției 3 sa-I deranjeze pe bișnițari! !!!
    Dacă mergi prin piața Iosefin toți bișnițarii au frica doar de jandarmi !!!!

  3. Daca numai jandarmii isi fac datoria pentu ce mai sunt platiti politistii locali si politistii fosti militieni???Desfiintati-le posturile si angajati tineri care nu au loc de munca…dar vor sa schimbe ceva in societatea romanesca plina de putregai.
    Din foto rezulta ca alcoolul si tigarile sunt din SERBIA…..INSEAMNA ca trebuie sa pregatiti din nou elicopterele.Dati afara toti vamesii si politistii de frontiera de pe frontiera cu serbia…si din puncte de trecere si de la zona verde….pute a coruptie din nou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.