Caricaturistul Ştefan Popa Popa’s, ATAC la Patriarhul Daniel, Cetăţean de Onoare al...

Caricaturistul Ştefan Popa Popa’s, ATAC la Patriarhul Daniel, Cetăţean de Onoare al Timişului: „Șefii din Ortodoxie sunt cu mâna întinsă. Eu nu am văzut unul care să nu ceară bani”. Pentru ce luptă

6
DISTRIBUIȚI

popas 07_resize

Caricaturistul Ştefan Popa Popa’s, reacţie dură la iniţiativa Consiliului Judeţean Timiş de a-i conferi titlul de „Cetăţean de Onoare al judeţului Timiş”. Mai exact, artistul se bucură de distincţia pe care o va primi, dar condamnă faptul că aceasta fost oferită şi Patriarhului Daniel. Contactat de PRESSALERT.ro pentru a oferi o declaraţie vivazi de distincţia pe care o va primi, Popa’s a declarat „ce să vă spun? Eu mai am titlul acesta și de la alte județe Mehedinți, Hunedoara, Alba, Bistrița.


S-au deșteptat și ei acum. Eu am rămas surprins că sunt al doilea om care îl primește. Primul e un om care vine și ia bani, eu cred că aduc bani județului nostru. Eu nu înțeleg de ce Daniel întârzie să îl canonizeze pe Arsenie Boca. Nu știu de ce i se dau bani. Șefii din Ortodoxie sunt cu mâna întinsă. Eu nu am văzut unul care să nu ceară bani. Nu asta e Ortodoxia, Ortodoxia e cu totul altceva. Eu cred că oamenii ăștia se cer afară”.

Întrebat dacă are în vedere o locaţie preferată pentru decernarea titlului, caricaturistul a spus că „eu am înţeles că ceremonia va fi în 11 iunie, de ziua mea, la Muzeul Baroc”. Artistul a conchis că „nu mă las până când Arsenie Boca nu va fi canonizat şi pus în locul în care merită acest sfânt al nostru”.

Proiectul care va ajunge miercuri pe masa consilierilor judeţeni din Timiş spune că „având în vedere iniţiativa domniilor Titu Bojin – preşedinte şi a consilierilor judeţeni membrii ai Consiliului Judeţean Timiş în mandatul 2012 – 2016 de a i se conferi titlul de „Cetăţean de Onoare al judeţului Timiş”, domnului Ştefan Popa – POPA’S, pentru merite deosebite în promovarea intereselor şi imaginii judeţului Timiş atât în ţară cât şi în străinătate”.

6 COMENTARII

  1. Admirabil ca stimatul domn are evlavie la Par. Arsenie Boca. Doar ca mi-as dori sa lucreze la partea cu smerenia si sa lase Patriarhia sa isi faca treaba ei.

    • bay hoasca batrana, iar tia-i trizit si vini icishia cu patriarhia aia di milogi ?
      acus acus iara o sa se face un „lantu uman „!? pi scarili catrindalei cu madam epure si dom alumburian in frunte. stai fimeia lu dumniazau si mancatz pensia si tine ciocu mic ca acush acush…halleluia . zat!!!!!!!!!!!!

  2. Ce treaba?….biserica srl?..omul asta si-a castigat dreptul sa critice..mai ales ca, ..ceea ce spune este adevarat….nici nu stiti ce bani negri se ruleaza la biserica…sau stiti…acolo nimeni nu e de capul lui..a ajuns DNA cu cota de incredere mai mare decat biserica……foarte bine..ar trebui saxse predea si la DNA religia..

  3. Ortodoxia = bani, putere şi sex (în preferințǎ cu copii). Oriunde ortodoxul, nu conteazǎ din ce religie, încearcǎ sǎ justifice viața lui parazitarǎ pe contul altora (e mai confortabil…), deghizînd acest comportament dezgustǎtor şi le prezentînd ca un comportament rezervat la oameni particulari care construiesc bazele fundamentale ale societǎții.

  4. Dr David Miller, esti ateu?! Sau din ce sectă vi ? Ca vad ca o forțezi tare cu ortodoxia.. Explica-mi te rog ce vrei sa spui prin : „Oriunde ortodoxul,nu conteaza din ce religie” ?! Ortodoxia este o religie.. Si de unde faci tu comparatia asta: Ortodoxia= bani ,putere,sex ?! Nu inteleg ce doctor esti..probabil in prostie

  5. Bine ar fi ca biserica sa-si vada de drum…sa NU se implice mai mult decat este nevoie!Popa Popa’s este o personalitate cu un prestigiu care a depasit demult Europa! Pacat ca astfel de oameni nu sunt apreciati la gusta lor valoare si atunci cand trebuie! …nu „a treia zi dupa scriptura”! Sa ne traiesti domnule Popa’s si sa ramai vesnic atat de spiritual si autentic cum ai fost mereu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.