Ce veste bună le-a oferit primarul Nicolae Robu iubitorilor de sporturi extreme...

Ce veste bună le-a oferit primarul Nicolae Robu iubitorilor de sporturi extreme din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

dezbatere skatepark02_resize

După luni întregi de tergiversări şi amânări, Primăria Timişoara anunţă primul pas concret legat de construcția skate-park-ului mult aşteptat de tinerii din Timişoara.

Edilul şef Nicolae Robu a anunţat că „s-a încheiat licitaţia eletronică la skate-park.


Suntem în perioada în care se pot depune contestaţii. Îmi exprim speranţa că nu vom avea de-a face cu contestaţii şi că proiectul va putea fi implementat cât mai curând. Este un proiect la care ţinem foarte mult, este o promisiune pe care le-am făcut-o tinerilor”.

Legat de istoricul tumultos al demersurilor, edilul a comentat că „a durat destul de mult până când, iată, am ajuns în această fază şi contractarea proiectului şi elaborarea acestuia au decurs anevoios. La un moment dat proiectantul venea cu soluţii imposibile. A fost greu să îl convingem că dacă ne dă un proiect de patru milioane de de euro noi nu îl vom pune în practică”.

Skate-park-ul va fi amenjat pe o suprafaţă considerabilă din Parcul Central. Până acum, însă, proiectul nu a fost făcut public. Special pentru pasionaţii de sporturi extreme se vor amenaja elemente de skate-park şi în Parcul Pădurice. care momentan este în plin proces de reabilitare.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.