Circulaţia rutieră îngreunată pe o arteră principală din Timişoara, din cauza unui...

Circulaţia rutieră îngreunată pe o arteră principală din Timişoara, din cauza unui accident. Ce gest nesăbuit al şoferului de 20 de ani îl putea costa viaţa FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-305226898">

tamponare (8)

Circulație rutieră îngreunată într-o intersecție din Timișoara din cauza unei tamponări în care au fost implicate două autovehicule. Accidentul a avut loc în această seară la intersecția străzii Avram Imbroane cu strada Gheorghe Adam din Timișoara.

La fața locului a ajuns un echipaj de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, o ambulanță, dar și polițiștii.

Aflat la volanul unui Golf, un tânăr de 20 de ani care circula pe strada Avram Imbroane, la intersecția cu strada Gheorghe Adam nu a respectat semnificația indicatorului rutier ”cedează trecerea” și a intrat violent într-o autoutilitară.

În urma impactului, șoferul aflat la volanul autoturismului a suferit mici leziuni la față din cauza airbegului, însă a refuzat să primească îngrijiri medicale. În ambele autovehicule se aflau câte două persoane și nimeni nu a fost rănit, însă au existat pagube materiale, Golful fiind grav avariat.

Șoferul vinovat de producerea accidentului s-a ales cu o amendă, dar și cu permisul suspendat. „Tânărul de 20 de ani a fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 390 de lei și reținerea permisului pe o perioadă de 60 de zile”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Mirela Drăghicioiu de la Compartimentul Relații Publice al IPJ Timiș.

La fața locului a ajuns și o mașină de tractări auto cu ajutorul căreia au fost îndepărtate autovehiculele de pe șosea. În zona respectivă s-a circulat cu greu peste jumătate de oră, până când șoseaua a fost eliberată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.