Clujenii de la Satellites susţin un concert în inima Banatului, la Timişoara...

Clujenii de la Satellites susţin un concert în inima Banatului, la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

satellites [1024x768]Trupa clujeană Satellites va susţine un concert extraordinar la Timişoara, vineri 20 martie, de la ora 20.00, la Hotel Costel, în cadrul căruia vor cânta şi piesa „Tonight we are young“, care are parte şi de un videoclip oficial, dar şi următorul single al formaţiei, programat să apară în viitorul apropiat.

Duo-ul format din Cosmin Hosz (ex Schlitz) şi Dorin Marcu (Diamonds are forever) s-a născut în primăvara anului 2012 şi îşi propune o abordare „out of the box” atât a sound-ului cât şi a aranjamentului în scenă.


O chitară şi un set de tobe aduc un pop zgomotos încărcat de energie îmbrăcat cu putere de vocile celor doi membri fondatori. Prin aceeaşi abordare diferită prinde formă şi primu efort live al Duo-ului – un concert spontan susţinut într-un loc public unde se naşte primul „flash-mob” şi primul contact cu publicul. Prezentarea „oficială” a trupei a avut loc odată cu lansarea materialului de debut „Bastion”. Acesta aduce prezenţa la festivaluri importante din ţară precum Electric Castle, Colours of Cluj, Peninsula, dar şi alte concerte în ţară. Anul trecut a adus un live video pentru piesa „Where i Belong” urmat de o serie de concerte în ţară şi primul videoclip oficial „Tonights We Are Young”.

Trupa Satellites a fost aleasă de revista Sunete pentru lista lor de „pariuri muzicale”, fiind considerată una dintre cele mai promițătoare trupe din România. „Ne bucurăm să fim pentru a doua oară în faţa publicului timişorean. Pregătim lansarea unui nou single în câteva luni. Piesa nouă se va putea asculta la concertele noastre din Timişoara şi Arad”, ne-au declarat membrii formaţiei. Sâmbătă, 21 martie, clujenii de la Satellites vor susţine un concert în KF din Arad. Biletele pentru concertul din Timişoara al trupei Satellites costă 15 lei, iar pentru studenţi 10 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.