Concert Şuie Paparude în debutul unui nou concept de petreceri de seară,...

Concert Şuie Paparude în debutul unui nou concept de petreceri de seară, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

suiepaparudeÎndrăgita formaţie Şuie Paparude va susţine un concert în Timişoara, în data de 2 aprilie, la Ambasada, în cadrul unei petreceri care anunţă un nou concept de clubbing din oraşul nostru numit Thursday Overtime.

„Plecând de la faptul că scena evenimetelor a început să devină din ce în ce mai aglomerată şi pentru că majoritatea acestor evenimente se desfăşoară vinerea sau sâmbată noaptea, ne-am gândit să încercăm acest concept de petrecere care începe undeva în jurul orei 18.00 şi se încheie puţin după miezul nopţii, într-o seară de joi.


Am ales ziua de joi pentru că este o zi mai apropiată de sfârşitul săptămânii şi, cumva, consumatorii de evenimente ar putea fi mai uşor coagulaţi în această seară. Cât despre perioada de desfăşurare a evenimentului, am luat în calcul şi faptul că mulţi dintre cei vizaţi sunt ocupaţi cu şcoala sau cu serviciul a doua zi de dimineaţăa, aşa că, tocmai din acest motiv, petrecerea va începe după amiaza spre seară şi se va încheia undeva până în ora 1.00 noaptea. Ne-am gândit ca pentru primul eveniment, cel din 2 aprilie, să aducem ca invitat principal formaţia Şuie Paparude, un nume îndrăgit de timişoreni, un nume care nu a mai fost prezent pe scena evenimentelor locale de ceva vreme. Vom continua şi cu alte evenimente asemănătoare, evenimente ce se vor desfăşura cam la 3-4 săptămâni distanţă şi care vor fi realizate sub titulatura de Thursday Overtime“, ne-a declarat iniţiatorul acestui proiect DJ Kuky.

Evenimentul care deschide seria aceasta de party-uri va avea parte de seturi susţinute de Happy Flow (ora 18.30), DJ Kuky (ora 20), Mighty Boogie (ora 21.30) şi de concertul Şuie Paparude (ora 23), iar biletele de intrare costă 20 lei în avans şi 30 lei la faţa locului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.