Consilierul județean PSD Bianca Gavriliță, la PRESSALERT LIVE: „Dacă nu te potrivești...

Consilierul județean PSD Bianca Gavriliță, la PRESSALERT LIVE: „Dacă nu te potrivești într-un grup, îl părăsești, nu te duci la altul, nu-l bârfești” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

gavrilita-cjt (3)

Bianca Gavriliță, consilier județean PSD, a declarat, în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, că din punctul său de vedere este nevoie de o reformă în PSD, la toate nivelurile, ceea ce crede că se va și întâmpla în viitorul apropiat. „Vreau să cred că a existat întotdeauna un procent mic de politicieni care nu a urmărit doar propriile interese. Noi, generația nouă de politicieni, vrem să facem altfel de politică, iar în filiala Timiș a PSD chiar suntem mulți tineri.


Cred că politica a fost făcută în mod abuziv, în ultimii ani, indiferent de ce partid vorbim. Sper ca politica făcută de acum încolo să fie altfel de politică”, a explicat Bianca Gavriliță.

În ceea ce privește plecarea lui Titu Bojin din fruntea PSD Timiș, consilierul județean a ținut să precizeze faptul că demisia acestuia nu a afectat prea mult ceea ce se întâmplă în Consiliul Județean Timiș. „Eu orice fac, fac în cadrul PSD și alături de PSD. Dacă nu te potrivești într-un grup, îl părăsești, nu te duci la altul, nu-l bârfești”, mai crede consilierul județean PSD.

Întrebată de către moderatul emisiunii dacă vrea să candideze pe o funcție de conducere din cadrul partidului, Bianca Gavriliță a ținut să precizeze că „este prematur să spun că vreau să candidez pe o anumită funcție. Mi-aș dori să fac parte din noua conducere a PSD Timiș. Aș putea să iau în calcul și candidatura pentru funcția de președinte al organizației de femei din cadrul PSD Timiș. Important este şi ce scrie în noul stat al partidului referitor la incompatibilităţi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.