Consilierul PNL Ciprian Jichici explică de ce a absentat la ședințele cu...

Consilierul PNL Ciprian Jichici explică de ce a absentat la ședințele cu scandal din CLT

0
DISTRIBUIȚI

jichici 1

Deşi a absentat de la plenul la care aleşii locali au redus bugetul ACS Poli prin mutarea unui milion de lei la Centrul de Juniori al aceleiaşi echipe, consilierul local Ciprian Jichici susţine că absenţele sale nu sunt un semn de indiferenţă faţă de administraţia Robu. Întrebat dacă nu crede că este un obstacol în calea adoptării unor proiectele benefice Timişoarei, prin absenţele de la plenurile CLT, Jichici a spus „cu siguranţă nu, nu am cum să fiu un obstacol.


Eu susţin proiectele actualei administraţii fără niciun fel de rezerve. Acest lucru nu poate fi pus sub semnul întrebării. Nu cred că aş fi vreun obstacol în vreun fel în calea oricărui proiect”. Mai mult, consilierul vrea să îşi ducă mandatul la final.

„Sub nicio formă nu iau în calcul să renunț la funcţia de consilier local, în momentul în care ești în faza de dinaintea alegerilor și îți faci lobby și încerci să primeşi acceptul partidului tău, în cazul meu pentru postul de consilier local al municipiului Timișoara, cred că este foarte clar că îți asumi o responsabilitate nu numai față de partid, ci și față de oamenii care au votat. Eu consider că în momentul de față mi-am desfăşurat activitatea de consilier local în mod 100% compatibil cu responsabilităţile pe care acest post le comportă și intenţionez să fac acest lucru până la finele mandatului”. Consilierul PNL a absentat de la ultimele două plenuri ale CLT, din cauza serviciului său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.