Cum arată cel mai scump apartament de vânzare în Timișoara GALERIE FOTO

Cum arată cel mai scump apartament de vânzare în Timișoara GALERIE FOTO

7
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-394747884">

cel mai scump apartament din timisoara imobiliare_ro (9)

Timișoara e un oraș accesibil când vine vorba de prețurile apartamentelor de lux. Orașul nostru nu se găsește în topul clasamentului apartamentelor scumpe. Nu e nici măcar pe poziția a treia.

După București, Brașov și Constanța, Timișoara vine pe locul al patrulea, la nivel național. Cele mai scumpe apartamente de lux de la noi nu ajung la 300.000 de euro.

În zona Exterior Nord, cel mai scump penthouse din Timișoara ocupă ultimele două etaje ale unui bloc nou construit (2013) și este scos la vânzare pentru 280.000 de euro. Locuința este compusă din cinci camere (living cu bucătărie deschisă, cameră de oaspeți, două dormitoare, birou cu bibliotecă) și are o suprafață utilă de 220 de metri pătrați. Apartamentul are două terase (ce însumează încă 170 de metri pătrați utili) și dispune de două locuri de parcare subterane.

În zona Mircea cel Bătrân, un apartament cu cinci camere, situat la etajul al treilea al unui imobil construit în 2010, este vândut la un preț de 235.000 de euro. Acesta are o suprafață utilă de 207 metri pătrați și două terase, cu un total de circa 90 de metri pătrați. Apartamentul se vinde complet mobilat și utilat, iar în prețul de achiziție sunt incluse două garaje subterane. Al treilea cel mai scump apartament din Timișoara se vinde în zona Dorobanților, cu 200.000 de euro. Locuința are șase camere și o suprafață utilă de 194 de metri pătrați.

Foto: imobiliare.ro

7 COMENTARII

  1. strica aspectul si functionalitatea:
    rulourile neincluse in finisajul interior
    aragazul cu gaz metan, pe linga ce este periculos plita electrica cu inductie incalzeste mai repede mincarea si nu distruge tigaile/cratitele
    bideul din baie, aberatie europeana, de ce cineva s-ar spala partial?
    robinetii NEtermostatati

    • bideul din baie, aberatie europeana, de ce cineva s-ar spala partial?

      Este ca si spalatul pe dinti dupa ce mananci………… ori dupa ce mananci faci baie sau dus ?

    • Bideul „aberatie europeana” ;-))))) Eu am gasit aceasta „aberatie europeana” atit in toata America de Nord cit si in Australia si parti din Asia!! ;-)))
      Oricum intrebarea lui „Idu” pune punctul pe „i” !

  2. Nu are nimic deosebit.. in afara de scara. Se vede ca nu au apelat la un designer sau arhitect, iar mobilierul si decoratiunile par ieftine. Sunt case si apartamente in Timisoara care arata muuuuult mai bine.

  3. vroiam sa zic si eu ca si rumburak…nu sunt nici arhitect ,nici designer dar plita de aragaz?:)) serios…plita ceramica ii de n ori mai buna. Plus cu bideu’ ai dreptate, jesus bloody christ suntem in 2015 nu in evul mediu:))

  4. CAMERE MICI! FAIANTA, GRESIE IEFTINA!
    TREBUIE SA FIE LA VALOAREA CE SE CERE SA FIE MARMURA,GRANIT,TRAVERTIN…NU CERAMICA
    BUCATARIE IEFTINA ,MOBILIER IEFTIN,LEMN INTERIOR IEFTIN
    PLUS RULOURI INTERIOR ….EU NU AM MAI VAZUT NICI UNDE ASA CEVA
    SUB NICI O FORMA NU MERITA BANI CE SE CERE !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.