Cum poţi reuși în carieră? Mergi la acest eveniment şi vei afla...

Cum poţi reuși în carieră? Mergi la acest eveniment şi vei afla de la specialişti

0
DISTRIBUIȚI

studenti uvt

Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT) îi invită pe tinerii care doresc să afle mai multe despre cum pot reuși în carieră să participe la un proiect inovativ. Este vorba despre „Abecedarul Carierei”, acțiune care se află la cea de-a doua ediție și care se va desfășura în perioada 1-8 aprilie.

Potrivit organizatorilor, proiectul va cuprinde trei secțiuni.


Și anume, „Economia de la A la Noi”, care se adresează, în special, tinerilor pasionați de economie, care au șansa de a învăța practic o mulțime de noțiuni în cadrul unor workshop-uri susținute de specialiști în domeniu. Apoi, studenții care se află în pragul absolvirii și nu știu cum ar putea să-și găsească un loc de muncă sunt așteptați la „ABC-ul angajării”. În timpul workshop-urilor organizate în cadrul acestei acțiuni, participanții vor afla mai multe informații esențiale cu privire la scrierea unui CV, participarea la primul interviu sau despre oportunitățile de întâlnire cu angajatorii.

De asemenea, tinerii creativi se pot înscrie la „Antreprenoriatul de la A la Tine”, workshop-urile propuse în cadrul acțiunii au ca scop dezvoltarea unor aptitudini necesare unui viitor antreprenor capabil să construiască de la zero o afacere profitabilă. Înscrierile la „Abecedarul Carierei” au loc până în data de 22 martie. Mai multe informații despre proiect găsiți AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.