Curse charter spre cele mai populare destinații de vacanță, de pe aeroportul...

Curse charter spre cele mai populare destinații de vacanță, de pe aeroportul din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

aeroport timisoara terminal 1

Operatorii de turism şi companiile aeriene confirmă şi pentru acest an operarea curselor charter spre destinaţia Antalya, începând cu data de 8 iunie. Zborurile vor fi operate de către compania Air Bucharest, cu o frecvenţă săptămânală, în fiecare zi de luni, având decolare de la Timişoara la ora 17.45 şi aterizare în Antalya la ora 19.45. Cursele vor fi efectuate cu aeronave tip Boeing 737-300, anunță oficialii Aeroportului Internațional Traian Vuia Timișoara.


Aceștia susțin că se mai așetaptă și un al doilea operator cu aceeași destinație.

Patru destinaţii de curse charter, Antalya, Creta (Heraklion), Rhodos şi Zakynthos, sunt locaţii de vacanţă, deja confirmate cu zboruri directe din Timişoara. De asemenea, agenţiile de turism oferă şi destinaţii din Spania – Palma de Mallorca şi Costa Brava – cu zbor pe ruta Timişoara – Barcelona, folosind cursele de linie ale companiei Wizzair în zilele de luni şi vineri.

“În fiecare an se încearcă atragerea unor noi destinaţii de vacanţă spre care să se opereze atât curse charter pentru vacanţe de tip sejur cât şi curse de linie pentru vacanţe scurte de weekend de tip city-break, oferindu-se numeroase variante de destinaţii de vacanţă cu plecare de pe Aeroportul Timişoara. Atracţii turistice pot fi şi oraşele de destinaţie a curselor regulate precum: Paris, Londra, Roma, Veneţia, Madrid, Valencia, s.a.”, spune Dan Idolu, director al Aeroportului Internaţional Traian Vuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.