Deputatul PSD Cătălin Tiuch: „Avem nevoie ca presa să ne critice cât...

Deputatul PSD Cătălin Tiuch: „Avem nevoie ca presa să ne critice cât mai mult, să ia la puricat acţiunile noastre ca politicieni”. Cum îl atacă Robu și ce i-a răspuns edilul

0
DISTRIBUIȚI

catalin tiuch deputat 7

În antiteză cu ceea ce susţine primarul Nicolae Robu, că Timişoara e vitregită de guvernul Ponta, deputatul PSD Cătălin Tiuch declară că toate marile proiecte ale urbei de pe Bega sunt sprijinite de la Bucureşti.

Acesta a declarat la finele acestei săptămâni că „toate investiţiile mari care se fac sunt finanţate de la guvern şi din fonduri europene. Sunt proiecte mari şi este bine că nu este grevat bugetul Timişoarei de aceste sume şi de aceste investiţii. Este păcat că lucrul ăsta nu se spune mai des. Municipiul Timişoara a primit 18,4 milioane de lei în plus prin noua formulă de la Ministerul de Finanţe, pentru că noua formulă îi încurajează pe cei care se dezvoltă și care pot crea capital.


Sunt convins, am toată încrederea că domnul Robu o să vină să spună asta şi că aceşti bani care vin nu merg la ACS Poli. Sunt bani care pot să meargă inclusiv la Spitalul de Copii”.

Deputatul PSD nu pierdut nici ocazia de a ataca o realizare dragă edilului șef. „Timpark, marele pariu al primarului Nicolae Robu, înfiinţat în 2013, a produs în 2014 5,8 milioane de lei, şi tot în 2014 a înfiinţat 28 locuri de parcare. Este păcat să ascundem incompetenţa şi lipsa de viziune prin scandal şi acuzaţii în spaţiul public”, a comentat Tiuch.

Mai mult, acesta susține că este necesar ca presa să puncteze ceea ce nu e bine și ca politicienii să accepte acest lucru. „Avem nevoie ca presa să ne critice cât mai mult, să ia la puricat acţiunile noastre ca politicieni, pentru că altfel ajungem să naştem monştri, dacă suntem numai lăudaţi, iar în Timişoara trebuie să avem curaj să schimbăm modul în care facem politică şi să înţelegem că odată ce se termină campania electorală trebuie să colaborăm”, este de părere deputatul.

Legat de declarațiile lui Tiuch, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a comentat că „nu toţi care au ajuns pe afişe la un moment dat s-au remarcat ca eu să îi ţin minte. Nici nu m-am uitat pe afişe, există riscul să mă văd lângă ei. Nu am ce să comentez acum, chiar să comentez tot ce spune orice individ, că ar însemna să irosesc din timpul meu preţios. Să prezinte o listă de realizări personale”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.